Revelion în Dubai, cu Paralela 45 şi flydubai

0-0-Dubai_Palm_Island_Hotels_TourCea mai apropiată destinaţie exotică şi sigură a românilor în timpul iernii este Dubai. De altfel, majoritatea turiştilor români şi nu numai, atunci când au în minte Emiratele Arabe Unite (EAU), se gândesc cel mai mult la Dubai. Este drept, acesta este cel mai dezvoltat şi cel mai turistic emirat. EAU constituie un stat situat în sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic (în Orientul Mijlociu), compus din şapte emirate: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah și Fujairah. Se învecinează cu Oman la est și cu Arabia Saudită la sud și vest. Emiratele Arabe Unite reprezintă o federație a celor șapte emirate, cu un sistem juridic bazat pe Constituția din 1971, fără alegeri și partide politice. Fiecare emirat are o considerabilă autonomie politică, juridică și economică. Petrolul este principala sursă de venit și componenta esențială pentru produsul intern brut. În 2006 se estima că țara mai are rezerve de petrol pentru încă 50 de ani. Însă, în ultimii 10 ani, turismul a început să ia o amploare din ce în ce mai mare, iar această ţară se reinventează de la an la an. Puţini ştiu că cele șapte emirate de coastă au fost considerate de drept ale Regatului Unit, în formă de protectorat, printr-un tratat din secolul al XIX-lea, pentru apărarea teritoriului și organizarea afacerilor externe. Acestea şi-au declarat independenţa la 2 decembrie 1971,care a devenit şi ziua EAU.

Touroperatorul Paralela 45 are foarte multe oferte avantajoase dedicate acestei destinaţii, cea mai 0-0-Dubai_Paralela45actuală fiind oferta de Revelion. Sejururile au o durată de 7 nopţi de cazare cu mic dejun, perioadele fiind 27 decembrie – 3 ianuarie sau 28 decembrie – 4 ianuarie. Zborul va fi efectuat de compania flydubai, care oferă servicii excelente. Paralela 45 oferă şi reduceri, de 100 de euro per adult pentru hotelurile de 3 şi 4 stele, respectiv de 110 euro pentru hotelurile de 5 stele. Tarifele sunt foarte avantajoase şi pornesc de la 730 de euro de persoană per pachet turistic.

Atenţie!În Dubai se poate călători cu paşaport simplu electronic (valabil 5 ani) sau cu paşaport turistic de tip vechi (valabil 10 ani). Paşapoartele trebuie să fie valabile cel puţin 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

0-0-Dubai_Paralela45_4Iată câteva exemple de tarife per pachet turistic. La hotelul City MaxxBur Dubai, de 3 stele, pachetul turistic costă 730 de euro de persoană per sejur, la hotelul DoubleTree by Hilton al Barsha, 1155 de euro, iar la hotelul Sheraton Mall of Emirates, de 5 stele, 1722 de euro.

În cadrul pachetului turistic nu sunt incluse taxele de aeroport şi cina festiva de Revelion. Mai multe amănunte puteţi afla accesând link-ul http://www.paralela45.ro/charter/revelion-dubai-fly-dubai/

0-0-Dubai_Revelion_Header___Fly_03_dec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *