Blind Holiday – inovaţia turistică a anului în România

Blind HolidayParalela 45 a lansat, recent, un produs interesant, adus în premieră la noi. Este vorba de Blind Holiday, un concept nou şi inedit pe piața din România și se adresează turiștilor dornici de o experiență de vacanță diferită față de ce au trăit până în prezent – aceștia vor afla care este destinația vacanței lor doar atunci când vor ajunge în aeroport.

În Europa occidentală, acest concept este ceva mai vechi. Există chiar o categorie de turişti „last minute” (clar nefamilişti şi cu program flexibil) care merg cu bani la ei, pe aeroport, în ziua plecării, şi caută la faţa locului cele mai interesante oferte. Paralela 45 s-a gândit, totuşi, că şi în cazul acestor oferte surpriză este nevoie de consultanţa unei agenţii de turism. Turistul ştie doar condiţiile de care va beneficia, destinaţia urmând să fie o surpriză.

Blind hTimp de o săptămână, românii vor vedea pe pagina de Facebook Paralela 45 o serie de oferte de vacanțe la prețuri de 299, 399, respectiv 499 de euro/ persoană. Ofertele prezentate vor include numărul de nopți de cazare, numărul de stele pe care le are hotelul, tipul de masă, transportul cu avionul, transferuri, taxele de aeroport și intervalul de plecare. Data exactă de plecare o vor afla cu 48 de ore înainte, iar destinația le va fi dezvăluită abia atunci când ajung în aeroport.BlindHoliday_Paralela45

„Am dorit să aducem pe piața turismului din România un concept special pentru turiștii deschiși către nou, care vor să trăiască și o experiență altfel. Practic îți cumperi o vacanță cu garanția și încrederea că se va ridica la nivelul așteptărilor tale, iar destinația o afli când ajungi la aeroport. Sunt sigur că turiștii români vor aprecia o inițiativă îndrăzneață. Vrem să arătăm că putem oferi și pachete pentru turiștii mai nonconformiști”, a declarat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Ofertele Blind Holiday se adresează doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, iar plata se face exclusiv online. Repartizarea în cazul acestor vacanțe se va face în limita locurilor disponibile, în ordinea rezervărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *