Cum să alegi cele mai bune oferte turistice pentru seniori (1)

Programele sociale pentru seniori, deci turiştii care au minim 55 de ani împliniţi, nu mai sunt deloc o noutate pentru piaţa românească. Îmi amintesc că în toamna anului 2009, mai multe cunoştinţe trecute de 55 de ani mă întrebau, la finalul sezonului de vară. dacă am auzit de agenţii de turism din România care să opereze astfel de programe. Atunci, din păcate, nu erau. Dar s-au „prins” de oportunitatea acestui program în numai câteva luni. Primele programe tip senior au fost lansate pentru destinaţia Spania, şi presupuneau reduceri de circa 50% faţă de preţul iniţial, plus ofertă valabilă şi pentru însoţitorul seniorului.
Pentru a beneficia de un program senior de calitate vă recomand să alegeţi o agenţie de turism cu tradiţie, dar şi cu experienţă pe această nişă. Unul dintre primii touroperatori români care au înţeles importanţa acestui program este… unul dintre primii touroperatori români. Adică Paralela 45. Pe lângă Spania, ea oferă programe senior pentru multe alte ţări turistice: Italia, Franţa, Grecia, Turcia, Cipru, Portugalia sau Bulgaria. Acestea sunt cam toate destinaţiile care oferă programe tip senior. Greu de ales între ele, nu? Acum vă voi prezenta pe scurte toate aceste programe şi atracţiile şi oportunităţile oferite de ele.
Unul dintre cele mai interesante produse tip senior este cel dedicat rivierei spaniole, mai precis pentru Costa Brava. Servicii incluse: bilet avion Bucureşti – Barcelona si retur cu compania Blue Air, excursie panoramică de o zi în Barcelona, transfer aeroport – hotel – aeroport cu însoţitor român, 7 nopţi cazare la Hotel Mercury 4* Santa Susanna (sau similar), cu pensiune completă (un pahar de vin şi unul de apă incluse la masă). Atenţie! Programul este destinat tuturor categoriilor de vârstă! Plecarea este programată pe 2 octombrie, iar preţul este de 339 de euro per persoană.

Acum, să luăm aceste programe în funcţie de distanţă. Dacă vreţi să mergeţi cu automobilul, vă recomand staţiunea Albena, care promovează programe tip senior, pentru toată luna septembrie, de doi ani. Servicii incluse: 5 sau 7 nopţi de cazare cu tipul de masă specificat la fiecare hotel (demipensiune, all inclusive sau ultra all inclusive), o excursie sau o procedură spa / adult (la alegere), o sticlă de apă minerală de 1, 5 l în fiecare zi, în cameră, un coş cu mere în cameră, la sosire, program zilnic „Nordic walking”, cu instructor şi seară de dans, o dată pe săptămână. Pentru a beneficia de oferta de seniori, în fiecare cameră dublă trebuie să se înscrie cel puţin un adult cu vârsta de minim 55 de ani. Preţurile variază între 120 şi 213 euro de persoană, în funcţie de perioada aleasă şi de numărul de stele al hotelului.

Dar ce aţi spune de Coasta de Azur? Plecările sunt multiple: 26 septembrie, 3, 10, 17, 24, 31 octombrie şi 14 noiembrie. Servicii incluse: transport cu avionul (zbor direct) Bucureşti – Nisa şi retur cu compania TAROM, transfer aeroport – hotel – aeroport, • 7 nopti de cazare în cameră dublă la Hotelul IBIS MOUANS SARTOUX 3* (Cannes), cu demipensiune (mic dejun şi cină), o excursie de jumătate de zi (turul oraşului Cannes) etc.

Voi continua curând cu alte programe sociale. Pentru alte amănunte, accesaţi http://paralela45.ro/oferte/turism_social

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *