Turiștii români rezervă pentru 2024

Pentru anul 2024, DAL Travel are deja o creștere de 55% a rezervărilor, în comparație cu același interval al anului precedent

► Cea mai recentă destinație redeschisă turiștilor este China, incluzând și Tibet

DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice de tip premium, înființat în anul 2000 și membru al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), anunță cu entuziasm că pasionații de călătorii și aventuri au luat-o înaintea timpului și au rezervat deja circuite și pachete turistice pentru anul 2024.

Cu un an înainte de plecare, românii transmit o dorință incredibilă de a explora lumea și de a descoperi noi destinații fascinante.

În acest spirit, DAL Travel a pregătit din timp o selecție impresionantă de destinații exotice și trasee încântătoare ce pot satisface toate solicitările pentru circuitele cu însoțitor, fiind garantate servicii la sol de calitate, hoteluri apreciate, ghizi și însoțitori de grup cu experiență și referințe bune.

Pentru a-și asigura locurile în aventurile lor viitoare, turiștii au ales circuitele preferate și au făcut deja rezervări. Unele dintre circuitele anului 2024, chiar dacă au fost suplimentate, sunt deja SOLD OUT, precum celebrul circuit Chile – Argentina – Brazilia și Carnavalul de la Rio, din luna februarie. Un interes crescut este îndreptat de asemenea pentru Vacanța de Paște 2024, căreia i-a fost dedicată o secțiune specială în cadrul site-ului.

DAL Travel înregistrează o creștere de 55% a rezervărilor pentru anul 2024, în comparație cu același interval al anului precedent, ținând cont de menținerea unei anumite predictibilități.

„Sunt încântată să observ dorința și entuziasmul deosebit manifestat de către turiști în ceea ce privește planificarea călătoriilor lor pentru anul 2024. Această tendință arată pasiunea noastră comună pentru explorarea și descoperirea unor destinații inedite din întreaga lume.

Suntem mândri să oferim pachete turistice diversificate și servicii de calitate pentru a satisface această cerere în creștere, dar și bonusuri de fidelitate, acordate la circuitele viitoare, celor care ne sunt turiști de mulți ani.

Este clar faptul ca românii au reluat obiceiul de a rezerva din timp, precum turiștii Europei Occidentale sau din SUA”, declară Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

Prin prisma circuitelor noastre, iată care sunt destinațiile preferate de către clienții DAL Travel pentru circuitele anului 2024, unde mai există locuri disponibile: Argentina – Uruguay – Brazilia, Asia Centrală – Uzbekistan, Best of India, Coreea de Sud, Coreea de Sud – Japonia, Egipt și Croazieră pe Nil Deluxe, Egipt, Oaze & Croazieră pe Nil, Emiratele Arabe și sejurul în Ras Al Khaimah, Iran, Iran – Mașhad, Islanda și Aurora Boreală, Maroc, Paște Egipt și Croazieră pe Nil, Paște Iordania, Paște Israel – Marele circuit, Sri Lanka & Maldive, Sultanatul Oman, Tunisia – Marele Circuit, Vacanță de Paște în Asia Centrală – Uzbekistan, Vacanță de Paște în Indonezia – Bali și Vietnam – Laos – Cambodgia.

De asemenea DAL a lansat, recent, în premieră, circuite precum: GARDEN ROUTE și PANORAMA ROUTE/SAFARI ÎN PARCURILE KRUGER şi HLUHLUWE ZIMBABWE cu CASCADA VICTORIA, CHILE MARELE CIRCUIT PATAGONIA – DEȘERTUL ATACAMA – INSULA PAȘTELUI, VACANȚA DE PAȘTE ÎN AZERBAIJAN – GEORGIA – ARMENIA și CHINA cu misteriosul TIBET.

Consultanții DAL Travel doresc să sublinieze că rezervările timpurii oferă clienților liniștea și siguranța faptului că planurile lor sunt deja stabilite, precum și bucuria anticipării unei aventuri extraordinare.

DAL Travel este recunoscută pentru echipa sa de experți în turism, care oferă consultanță personalizată în alegerea celor mai potrivite circuite și pachete turistice în funcție de preferințele și interesele fiecărui călător. Cu o experiență vastă în domeniu, agenția se asigură că fiecare călătorie devine o experiență unică și memorabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *