Comparativ cu primul trimestru al anului 2022, Exact Travel înregistrează o creștere de 50% a numărului de rezervări

2023 se anunță un an excelent pentru a călători iar românii sunt hotărâți să aleagă destinații îndepărtate unde se pot relaxa alături de prieteni sau familie.

În topul destinațiilor promovate pe perioada târgului de turism online organizat de ”Exact Travel”, agenție de turism cu o experiență de 25 de ani, s-a aflat Japonia, care este de mai bine de 6 luni în topul preferințelor turistilor români din acest an.

Principalele programe ale destinației aflate în topul preferințelor sunt:
 
Japonia – Anime, un tur deosebit dedicat familiilor cu copii dar și pasionaților de manga și de benzi desenate, organizat în perioada vacanței de vară;
Japonia – Muntele Fuji organizat, de asemenea, în perioada verii, ocazie unică de a escalada muntele – unicul program care oferă această experiență, din piața turistică din România.
Japonia – Coreea de Sud, ideal pentru cei care doresc să călătorească în ambele țări într-o singură vacanță.
Exact Travel a lansat, în premieră, în anul 2023,  o croazieră de grup în Japonia și Coreea de Sud în data de  14 noiembrie 2023, un program în care turiștii vor descoperi frumuseți ale naturii, orașe încărcate de istorie, care păstrează tradiții milenare și o impresionantă arhitectură modernă, locuri unice în care este greu de ajuns într-un program obișnuit, terestru. Este un program dedicat chiar și celor care au vizitat deja Japonia și Coreea de Sud, pentru că ajunge în orașe mai puțin cunoscute și în care este mai greu de ajuns într-un tur clasic, obișnuit.
 
 
Comparativ cu primul trimestru al anului 2022, Exact Travel se bucură de o creștere de 50% a numărului de rezervări în general și cu 90% pentru Japonia, care s-a redeschis post pandemie, în vara anului 2022.

”Se observă în ultimul timp, mai ales post pandemie, că preferințele turistilor români s-au schimbat iar aceștia au devenit tot mai interesați de excursiile organizate de sărbători precum Paștele în țări ortodoxe. Un astfel de exemplu este croaziera de grup pe care o organizăm în Insulele Grecesti in perioada sărbătorilor pascale, unul dintre programele preferate de turiștii români.  De asemenea, românii se arată tot mai interesați si de destinații unice, care nu au fost atât de mult promovate, necunoscute și care reprezintă o noutate, precum Namibia sau Kyrgystanul”, declară Viviana Dumitru, Product Manager la Exact Travel – departamentul de outgoing operat prin Exact Tours.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *