Club Lac Snagov va fi inaugurat pe 1 noiembrie

Potrivit lui Alin Burcea, proprietarul touroperatorului Paralela 45, complexul rezidenţial Club Lac Snagov, situat lângă lacul Snagov, va fi inaugurat la 1 noiembrie, acest an. Investiţia se ridică la circa 7 milioane de euro, fiind realizată din surse proprii şi credite bancare.

Confortabil, aerisit şi având o poziţionare perfectă, în mijlocul unei oaze de linişte şi verdeaţă – „Aria Naturală Protejată Lacul Snagov”, ansamblul rezidenţial format din 3 blocuri de locuinţe dispune de numeroase spaţii verzi, loc de socializare şi relaxare – Club la parterul Corpului C3, piscină interioară la parterul Corpului C1, terasă exterioară amenajată, loc de joacă pentru cei mici.
Facilităţile exterioare vin să adauge câteva puncte forte care vă vor încânta pe măsură ce le veţi descoperi – accesul direct pe Lacul Snagov, ponton şi debarcader cu locuri aferente pentru bărci, teren de tenis, loc pentru plajă. Ansamblul rezidenţial “Club Lac Snagov” este amplasat în apropierea Palatului Snagov, la numai câteva minute de podul care te duce la Insula Snagov, un loc plin de istorie, unde se presupune că este îngropat domnitorul Vlad Ţepeş. Locaţia este accesibilă atât de pe DN1, prin satul Siliştea Snagovului, cât şi de pe noua autostradă Bucureşti – Ploieşti. Accesul în această zonă se poate face şi prin pădure, evitându-se drumurile rurale.

”Terenul are circa 8.000 metri pătraţi şi în preţul fiecărui apartament intră şi o parcare. Politica de preţuri a fost gândită să fie accesibil totul, practic. Acest proiect este primul şi deocamdată unicul proiect de apartamente pe lac. Avem câteva garsoniere de 35.000 de euro, apartamente mici de 56.000 de euro, apartamente mari de două camere de 75.000 de euro, iar cele cu trei camere costă 88.000 euro. Apartamentele mari, cu vedere direct pe lac, ajung la 140-150.000 de euro”, Alin Burcea, proprietarul Paralela 45.

O garsonieră în complex costă 35.000 euro, în timp ce apartamentele cu vedere la lac ajung la 150.000 euro. O treime din apartamente au fost deja vândute, spune omul de afaceri. Proiectul a început în anul 2006, însă a fost oprit din cauza crizei, în perioada 2009-2013, iar ulterior a fost reluat.

”Practic, astăzi, după criză, nimeni nu mai cumpără vile sau case. O casă normală pe lac costă aproximativ 300.000 euro, iar o vilă frumoasă, peste 1 milion de euro. Dar nu prea mai sunt clienţi care să plătească aceste sume”, spune Burcea.

”Snagovul a devenit o zonă faimoasă în vremea comunistă, întrucât toţi leaderii comunişti aveau case aici. După 1990, bogaţii zilei şi-au construit aici case. Practic, îi regăseşti pe toţi pe malurile lacului Snagov, în vilele lor”, adaugă omul de afaceri.

 

 

 

 

 

 

Suma medie solicitată pentru apartamentele noi şi vechi, disponibile spre vânzare la nivel naţional, s-a majorat cu 6,7% în prima jumătate a acestui an, ajungând la 1.120 de euro pe metru pătrat util, potrivit Imobiliare.ro. Locuinţele din Capitală s-au scumpit cu 5,4% în primul semestru al acestui an, până la 1.203 euro pe metru pătrat util.

Paralela a mai investit, de-a lungul timpului, în mai multe proiecte rezidenţiale la Neptun şi Predeal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *