Cum să petreci Revelionul în Republica Dominicană şi să primeşti bonus Crăciunul sau Paştele la Predeal

Revelionul se apropie cu paşi rapizi… Este o perioadă în care mulţi români vor să plece departe de casă. Măcar atunci. Unii, cât mai departe.

Din ce în ce mai mulţi români aleg destinaţii calde, exotice. Deşi nu sunt încă accesibile pentru toate buzunarele, au devenit mult mai la îndemâna buzunarelor de la medie în sus mai ales în ultimii ani, după izbucnirea crizei economice pe plan global. Transportul aerian s-a ieftinit, a devenit mai facil, iar hotelurile au început să practice preţuri din ce în ce mai competitive.

Una dintre destinaţiile exotice solicitate de români este Republica Dominicană. Dacă acum zece ani sau chiar mai mult era un loc aproape inaccesibil, în prezent a ajuns uneori un loc mai accesibil ca preţ decât un resort de top din Antalya.

Karpaten Tourism – unul dintre principalii touroperatori români – oferă un Revelion în Republica Dominicană la hotelul de 4 stele plus Occidental din Grand Punta Cana, în regim all inclusive şi cu cazare în cameră dublă deluxe. Preţul este de 1698 de euro de persoană, cu transport cu avionul inclus, pe ruta Bucureşti – Madrid – Punta Cana. Perioada sejurului este 30 decembrie – 8 ianuarie, din care 7 nopţi vor fi petrecute în Punta Cana, iar una în Madrid, la hotelul Avant Aeropuerto.

Hotel Occidental Grand Punta Cana este situat pe minunata plajă Playa Bavaro, cu inconfundabilul nisip alb, ape azurii şi înconjurat de vegetaţie tropicală. Hotelul se află la aproximativ 25 de minute de aeroportul Punta Cana, iar centrul comercial este situat la o distanţă ce poate fi străbătută pe jos în numai câteva minute. Occidental Grand Punta Cana dispune de peste 852 camere, 3 piscine, 8 restaurante, 7 baruri, 1 club pe plajă, loc de joacă pentru copiii între 4 şi 12 ani, zonă sportivă şi fun-club, discotecă, parcare, internet wireless în întregul hotel (contra-cost).

Surpriza mare este bonusul oferit de Karpaten Turism pentru cei care optează pentru acest pachet turistic: vouchere cadou pentru Crăciun sau Paşte, 3 nopţi cu demipensiune şi cină festivă, la hotelul Piemonte (4*) din Predeal sau la Pensiunea Casa Bazna (3 stele) din Bazna. Voucherul asigură combinaţia perfectă între un concediu exotic şi un miniconcediu tradiţional. Ambele structuri de cazare sunt deţinute de holdingul Karpaten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *