Vă aştept la Târgul de Turism al României!

De astăzi, 14 martie, până duminică, 17 martie, ROMEXPO găzduieşte Târgul de Turism al României – cel mai mare târg de turism al ţării noastre. Programul de vizitare este 10.00 – 18.00 de joi până sâmbătă şi 10.00 – 16.00 duminica.

Vă aştept la standul nostru, alături de firma de marketing şi consultanţă în turism markete.ro. Târgul va găzdui 275 firme participante (număr record de companii prezente în cadrul Târgului de Turism al României), dintre care 180 din România şi 75 din străinătate. Evenimentul se va bucura şi de prezenţa a 12 organizatii şi instituţii de promovare a regiunilor turistice din România: Maramureş, Iaşi, Suceava, Dâmboviţa, Tulcea, Buzău, Judeţul Alba, Hunedoara, Litoralul Mării Negre, Amara, Băile Herculane, alături de 8 participări oficiale din străinătate: Bulgaria, Turcia, Croaţia, Serbia, Tunisia, Cipru, Republica Moldova, Autoritatea Regională de Turism din Grecia.

„Anul trecut, Târgul de Turism al României a fost vizitat de circa 25.000 de vizitatori şi s-au vândut pachete turistice de circa 10 milioane de euro. În acest an ne aşteptăm, datorită reducerilor mai consistente, la 30.000-35.000 de vizitatori şi vânzari de 12 milioane de euro”, menţiona Dragoş Răducan, vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, cu ocazia conferinţei de presă dedicate TTR.

Organizat în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, ANAT, FPTR, OPTBR şi ANTREC, Târgul de Turism al României reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din portofoliul ROMEXPO, devenind de-a lungul celor 29 de ediţii o platformă reprezentativă atât pentru sectorul Business-to-Business, cât şi pentru publicul larg aflat în căutarea celei mai avantajoase oferte de vacanţă.

Ca de obicei, o să vp ţin la curent cu toate noutăţile atât pe blog, cât şi pe pagina mea de facebook.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *