Paralela 45 oferă întreaga lume printr-un… smart phone

Sursa: Paralela 45 blog

Noi curse charter, noi destinaţii, aplicaţie pentru tablete şi smart phone şi din nou… cea mai de încredere agenţie de turism desemnată de Reader’s Digest. Sunt câteva dintre informaţiile lansate miercuri, la o conferinţă de presă Paralela 45, susţinută la hotelul de 5 stele Marshal Garden din Bucureşti.

Paralela 45 a fost desemnată pentru cel de-al cincileaan consecutiv cea mai de încredere agenţie de turism în urma sondajului european Reader’s Digest Trusted Brand 2013. De altfel, Paralela 45, care împlineşte 23 de ani de la înfiinţare, este unul dintre cele mai vechi branduri din România. „Sumele investite în publicitate în această perioadă reprezintă, poate, capitalul cel mai bine investit. Având o reţea de 35 de agenţii în toată ţara şi o permanentă atenţie pentru promovare / comunicare / brand, Paralela 45 a primit pentru al cincilea an consecutiv premiul TOP BRANDS al renumitei reviste Reader’s Digest. Acest premiu ne onorează şi vine să consfinţească faptul că suntem, azi, cel mai bun brand dintre agenţiile de turism din România”, subliniază Alin Burcea, proprietarul Paralela 45 – touroperator cu peste 100 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 34 de milioane de euro în 2012.

Studiul, realizat prin corespondenţă în perioada septembrie – noiembrie 2012 de Reader’s Digest în 15 ţări, printre care şi România, a solicitat participanţilor să nominalizeze ei înşişi mărcile în care au încredere şi apoi să le evalueze în funcţie de „calitate”, „valoare excelentă”, „imagine puternică”, înţelegerea nevoilor clienţilor” şi „responsabilitate socială”.

Aplicaţia Paralela 45 pentru tablete şi smartphone

Potrivit lui Alin Burcea, Paralela 45 este prima agenţie de turism din România care a lansat o aplicaţie ce permite utilizatorilor să îşi rezerve vacanţa mult dorită. Aplicaţia reprezintă structurarea şi simplificarea ofertei din site-ul Paralela 45, în aşa fel încât căutarea unei oferte să fie simplă, în timp real. „Ca noutate absolută, am venit cu un motor de calcul care permite utilizatorului să afle preţul exact al pachetului în funcţie de criteriile dorite: perioada de călătorie, număr de persoane, tip de transport şi să îşi rezerve vacanţa dorită. Astăzi venim în faţa dumneavoastră tot cu o premieră pentru piaţa de turism din România şi anume cu plata online direct din aplicaţie”, a menţionat Alin Burcea.

În acest mod, de oriunde din lume, doar cu câteva click-uri, utilizatorii îşi caută şi particularizează vacanţa dorită şi mai apoi o pot plăti în condiţii de siguranţă maximă. Toate documentele necesare sunt livrate pe email. „Atenţia permanentă acordată celor mai noi dezvoltări tehnologice, servere dedicate, fac ca din punct de vedere tehnic, soluţia noastră să fie una de top printre soluţiile europene”, a adăugat liderul Paralela 45.

Noi destinaţii pentru 2013

Paralela 45 nu renunţă la inovare, ca de obicei, lansând noi destinaţii pentru piaţa românească. Printre acestea se numără câteva insule şi arhipelaguri: Madeira (Portugalia), Sardinia (Italia) şi Corsica (Franţa). Madeira – arhipelag unde am  fost şi eu acum mai mulţi ani şi pe care îl recomand amatorilor de natură, cultură, vinuri şi relaxare – va fi operată în perioada 17 iunie – 9 septembrie. Sardinia este o destinaţie de lux, cu hoteluri de 4 şi 5 stele. Potrivit lui Alin Burcea, peste 15.000 de români lucrează în turism pe această insulă italiană. Hotelul Cala di Volpe este preferatul vedetelor şi al clienţilor VIP şi a primit, anul trecut, peste 150 de… români.

Sursa: Paralela 45 blog

„Europa este finită şi într-o viaţă merită să vedem toate destinaţiile. De aceea ne-am decis să le oferim, pas cu pas, pe toate”, este deviza lui Alin Burcea.

Astfel că nu mai miră pe nimeni că una dintre destinaţiile noi este şi mai apropiata… Albanie. O ţară cu un litoral frumos, cu climă blândă, o ţară în continuă dezvoltare. Principala staţiune, cea mai atractivă şi vizitată, este Durres, aflată la circa 920 km de Bucureşti. Pentru cei care aleg automobilul, Paralela 45 recomandă o cazare intermediară la Strunga, localitate situată pe malul lacului Ohrid, în Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei. Preţurile în Albania sunt încă foarte mici – un prânz pentru trei persoane, de exemplu, ajungând la… 12 euro.

Pentru că 2013 este anul Portugaliei, Paralela 45 promovează, pe lângă Madeira, şi regiunea Algarve (litoralul sudic al Portugaliei, cu multe plaje Blue Flag), alături de fascinantele insule Azore. TAP – compania aeriană a Portugaliei – operează acum 3 zboruri Bucureşti – Lisabona, iar în timpul orarului de vară va opera 6 curse.

Printre noile destinaţii operate cu curse charter de către Paralela 45 se numără insulele Kos şi Corfu (Grecia). Kos face parte din arhipelagul Dodecanez, are multe hoteluri foarte noi şi este aproape de staţiunea turcească Bodrum. Preţurile sunt mai mari decât în Corfu, dar mai mici decât în Creta.

Ceea ce mă bucură este că Paralela 45 continuă seria creativă a circuitelor, printre care amintim de Anglia – Irlanda – Ţara Galilor – Scoţia, Cehia şi Polonia, arhipelagul Azore, Alsacia şi Lorena, Franţa de Nord, Irlanda – Scoţia – Hebride, Toscana – Cinque Terre – Portofino, pelerinaj religios la Fatima, Santiago şi Lourde (Spania, Portugalia şi Franţa). De asemenea, touroperatorul consolidează destinaţiile lansate cu succes anii trecuţi: Sicilia (Italia), Cascais şi Estoril (Portugalia), Costa del Sol (Spania), Nisa (Franţa), Dubrovnik (Croaţia), programul exotic Kenya.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *