Turism Seniori – un program cu un succes neaşteptat

Lunile de extrasezon, începând cu septembrie, datorită faptului că şi clima este mai moderată, iar preţurile scad, sunt potrivite în special pentru seniori, mai ales că agenţiile de turism vin cu oferte foarte bune pentru categoria de vârstă de peste 55 de ani.

Paralela 45 se poate lăuda cu o paletă completă a ofertelor tip seniori, având toate destinaţiile intrate în acest program. Preţurile medii la pachetele pentru seniori au rămas în general neschimbate faţă de anul trecut, cifrându-se între 200 şi 400 de euro de persoană.

Deşi spre deosebire de alţi pensionari europeni care îşi permit să meargă în vacanţă, numeroşi vârstnici din România se confruntă cu dificultăţi financiare, există totuşi o categorie de seniori care călătoresc, fie că au pensii mai mari, fie că sunt ajutaţi de copii. Agenţia Paralela 45 promovează toate ofertele tip senior, pe destinaţii precum Spania (Costa del Sol, Tenerife, Mallorca, Costa Brava), Portugalia, Madeira, Malta, Italia (Sicilia, Roma), Bulgaria (Albena) şi Cipru. Cazarea este asigurată, de obicei, la hoteluri de 3, 4 şi 5 stele, include un sejur de 7 nopţi şi transport cu avionul (cu excepţia staţiunii Albena).

Programele debutează la finele lui august pentru Tenerife, la început de septembrie pentru Malta şi Albena, în octombrie pentru Cipru, Costa Brava şi Roma. Preţurile sunt pentru toate categoriile de seniori: de la 155 de euro de persoană pentru Albena, de la 299 euro pentru Malta, de la 349 de euro pentru Roma, de la 444 euro pentru Costa Brava sau de la 565 de euro pentru Madeira.

Paralela 45 promovează şi programe senior mai puţin cunoscute, precum Sicilia, şi e unicul touroperator care a lansat programe senior pentru Roma, pe piaţa românească. Până la ora actuală, sunt zeci de mii de români care au beneficiat de acest program. Primele programe senior au fost lansate pe piaţa românească în toamna anului 2009, pentru destinaţia Spania. Un alt avantaj al programului este acela că însoţitorul turistului senior, indiferent de vârstă, plăteşte aceeaşi sumă redusă.

Dar să lăsăm vorba… La concret, aveţi de unde alege de aici: http://paralela45.ro/oferte/turism_social/0/1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *