Eveniment muzical la Vaslui: Blue Knights România IV Motor Fest

Prima editie  Blue Knights România IV Motor Fest se va desfășura la Vaslui – Complexul TUNCA  pe 21 si 22 IULIE si va fi  un eveniment muzical senzațional. Această ediție de debut va reuni concerte, ateliere practice, spectacole vizuale, multe  alte surprise si promite să ofere o experiență memorabilă pentru iubitorii de muzică rock, aducând în fața publicului trupe de renume și artiști de excepție.

Prima editie Motor Fest se mândrește să prezinte o linie de artiști impresionantă, ce include nume sonore din industria muzicală. Printre trupele așteptate să urce pe scenă se numără si legendara formație Phoenix.

Ediția de debut a evenimentului va aduce pe scenă si alte trupe de renume, precum Trooper, Anton, Altar, Harmasar și Floarea Soarelui si care va oferi publicului o experiență muzicală deosebită.

Blue Knights România IV-Motor Fest– reprezintă o oportunitate unică de a descoperi și de a experimenta într-un singur loc multiple stiluri muzicale, oferind un spectacol live de excepție. Participanții vor putea bucura de concerte pline de energie și pasiune, susținute de artiști talentați, alături de fani dedicați.

Din PROGRAMUL celor două zile de festival:

Ziua de vineri, 21 iulie, debutează cu o campanie de donare de sânge a tuturor participantilor la Festival, precum si a motocicliștilor care lucrează în structurile de aplicare a legii din România – polițiști, jandarmi sau pensionari MAI. Pentru campania de donare sânge, vor fi aduse echipamente mobile ale CTS Iași precum si cadre medicale  de la Spitalul Sf. Spiridon.

Sâmbătă, zeci de motoare vor defila în centrul Vasluiului si va fi organizat un curs de conducere defensiva si educatie in trafic .

Motor Fest este organizat si cu sprijinul autorităților locale și se va desfășura într-un spațiu special amenajat, care va asigura confortul și siguranța tuturor participanților. Echipa de organizare depune eforturi considerabile pentru a crea o atmosferă extraordinară și pentru a oferi o experiență completă de festival.

Susținătorii BLUE KNIGHTS ROMANIA IV Motor Fest 2023 sunt: CORA TEXTILES SRL IASI, Primaria municipilui VASLUI, Banca Transilvania, ADRIAN TRANS vaslui, KAZAN SRL VASLUI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *