despreSpa.ro lansează primul card Spa & Wellness din România

despreSpa.ro inaugurează o serie de press-trip-uri de la 1 zi până la 3 zile în centrele spa partenere, care au ca scop promovarea pieței Spa cu informații relevante despre locații și despre serviciile oferite

► eCardul Spa – singurul și primul card spa personalizat din România care oferă acces exclusiv la o mulțime de beneficii

În ultimii ani, piața de Spa și Wellness din România a înregistrat o creștere semnificativă. Acest lucru se datorează în parte si pandemiei care a generat mai mult interes pentru turismul de sănătate și refacere, precum și pentru menținerea sănătății și bunăstării fără o investiție majoră în timp. Pentru că Spa-ul este locul unde te deconectezi și te relaxezi cel mai rapid atât mental, cât și fizic.

În același ritm cu creșterea interesului românilor pentru experiențele spa, din ce în ce mai multe spa-uri și centre de wellness au apărut în țară în ultimii ani și oferă servicii care pot ajuta la reducerea stresului, îmbunătățirea somnului, creșterea nivelului de energie și multe altele. 

În acest context, pentru că există încă multe oportunități de dezvoltare a acestei industrii, despreSpa lansează noi inițiative.

Una dintre ele este o serie de press-trip-uri de la 1 zi până la 3 zile în centrele spa partenere despreSpa.ro, care au ca scop promovarea pieței Spa cu informații relevante despre locații și despre serviciile oferite.

 „Scopul este să le arătăm diferențele între tipurile de centre spa, dar mai ales, să simtă ce înseamnă o experiență spa și care sunt efectele ei, dincolo de ceea ce se poate transmite prin cuvinte”, a declarat Ioana Marian, fondator despreSpa.ro

Primul eveniment cu presă a avut loc la Centrul Shakti din București, una dintre cele mai autentice locații de spa și wellness. Povestea Centrului Shakti a început la înălțime, mai exact la 1.457 m, în Dharamshala, în Tibet, – cum îi place lui Alin Simion, co-fondatorul Centrului Shakti, să spună. Acolo s-au cunoscut Svetlana și Alin. Veniseră să-și recapete echilibrul. Călătoria le-a adus multe revelații, așa că s-au întors cu un vis: să planteze semințele stării de bine în viața a cât mai multor oameni. Au stabilit că acesta va fi modul lor de a schimba lumea și de a o face mai bună și mai frumoasă. Astfel, în 2011 a luat naștere Centrul Shakti. Au pornit de la ideea că fiecare dintre noi este unic și atunci, și calea spre starea de bine a fiecăruia este diferită. Așa că, au creat un concept unic în care oferă soluții pentru obținerea stării de bine care datează de mii de ani: servicii precum masaje și ritualuri spa ayurvedice, terapii complementare, cursuri de yoga dar și prin servicii clasice de înfrumusețare.

În timpul evenimentului de la Centrul Shakti, despreSpa.ro a lansat și eCardul Spa – singurul card spa personalizat din România care îți oferă acces exclusiv la o mulțime de beneficii, într-o comunitate de iubitori spa și wellness. Prin intermediul acestui card digital, membrii pot beneficia de reduceri și cashback la peste 30 din cele mai apreciate Spa-uri din toată țara, prețuri speciale la partenerii despreSpa.ro și alte servicii wellness disponibile pe site.

eCardul Spa este un card de membership și este gratuit.

Utilizarea unui eCard Spa este ușoară – membrii pot încărca cardul cu o sumă la alegere și pot face programare direct pe site, astfel încât cererea lor ajunge direct la recepția centrului Spa ales, care îi va contacta pentru a stabili toate detaliile necesare. Cu fiecare achiziție de eVoucher Spa pentru prieteni, membrii pot obține până la 5% din valoarea acestora sub formă de tratamente Spa gratuite.

În plus, membrii despreSpa pot beneficia de experiențe, vizite și activități wellness gratuite, organizate în mod regulat pentru comunitatea de iubitori Spa și Wellness. Acestea sunt disponibile în cerc restrâns și sunt oferite în exclusivitate pentru cei mai fideli membri.

eCardul Spa este soluția perfectă pentru toți cei care doresc să-și îmbunătățească bunăstarea fizică și mentală și să descopere cele mai relaxante experiențe Spa & Wellness din România. Alege să economisești și să te răsfeți în același timp, cu cele mai bune oferte Spa & Wellness din țară. Descoperă acum comunitatea despreSpa și înscrie-te pentru a deveni membru și a beneficia de toate avantajele cardului.

despreSpa.ro este portavocea pietei spa din Romania și singura platforma unde găsești tot ce cauți despre Spa,  wellness și balnear – astfel încât să economisești timp prețios: informații despre cele mai bune centre de spa și experiențele pe care le poți trăi la Spa, dar și o gamă de oferte de servicii wellness pentru tine și starea ta de bine – concepute ca urmare a cererilor cititorilor și a clienților în cei 12 ani de activitate continuă.

despreSpa.ro ține la curent cititorii interesati de zona de lifestyle, dar ia și pulsul pieței pentru persoanele interesate de aspectul economic.

În secțiunea Spa Business găsești materiale, studii de piață, cursuri, inițiative și programe destinate pieței Spa, dar și evenimente pentru profesioniștii din domeniul SPA.  

Pe plan internațional, promovăm România – ca destinație spa, wellness și balneară. Suntem Ambasadorul Global Wellness Day în România, singurul partener media al European Spa Association în România și membri în două inițiative Global Wellness Institute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *