Cadouri de Crăciun: early booking cu reduceri de până la 60% pentru sezonul 2019

Noi, românii, avem un proverb înțelept: ”Iarna-ți faci car și vara sanie”. Zicala asta a început să fie aplicată și în turism. Iarna se fac rezervările pentru vară și invers. Pentru că astfel poți beneficia de reduceri și de mai multe opțiuni.

În acest sens, Paralela 45 propune mai multe oferte speciale care pot fi, în același timp, și cadouri de Crăciun pentru cei dragi. Turiștii care nu au sumele disponibile pot plăti în rate cu cardul și în colaborare cu alte bănci, precum Credit Europe Bank, Banca Transilvania, ING Bank, Alpha Bank, BRD Societe Generale și Banca Comercială Română.

Pentru Antalya, Moș Crăciun vine cu reduceri de până la 60% în luna iunie pentru o vacanță #allinclusive, cu zboruri charter cu plecare din București. Pentru copii, Antalya este un adevărat paradis. Aquapark-uri, zeci de tobogane și tuneluri cu apă, piscine și locuri special create pentru cei mici. Resorturile dețin mini cluburi în care copiii se pot distra o zi întreagă asistați de persoane specializate, iar părinții vor putea să profite de momentele de liniște, mini disco, săli de jocuri interactive, mâncare specială servită la măsuțe frumos desenate. Pentru a întregi distracția, la The Land of Legends Theme Park, cei mici pot înota cu delfinii.

Un alt cadou inspirat de la Moș Crăciun constă în reduceri de până la 30% pentru o vacanță de vară în #Corfu, Grecia, o insulă care îmbină natura verde și albastrul mării într-un peisaj magic. Iar nisipul și ospitalitatea grecească completează frumusețea acestei insule ionice. Turiștii pot alege un sejur de 7 nopți, bilet de avion cursă charter, cu plecări din București în fiecare joi în perioada 13.06-12.09.2019, cu transferurile și taxele de aeroport incluse, de la 415€ / persoană.

Pentru turiștii din Cluj, Moșul oferă reduceri de până la 45% pentru o vacanță de vară în #Heraklion, Creta. Cunoscută și sub numele de “Insula Miracolelor”, Creta, cea mai sudică insulă a Greciei, are 300 de zile pe an soare! O insulă a contrastelor, cu munți impunători, câmpii fertile și vegetație luxuriantă, cu mare liniștită și climă blândă. Un sejur de 7 nopți, cu bilet de avion cursă charter în fiecare joi în perioada 06.06-26.09.2019, plus transferuri și taxe de aeroport, pornește de la 326€ / persoană.

Firește, Moș Crăciun are și alte oferte de early booking, care pot fi accesate pe site-ul Paralela 45. Amintesc că până la finele anului este cea mai avantajoasă perioadă pentru reduceri în regim early booking, destinații precum Antalya oferind cele mai mari reduceri. Alte destinații incluse în ofertă sunt Spania, Portugalia, Cipru, Italia, Dubai, Egipt și Tunisia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *