Paralela 45 vine cu reduceri importante în preajma Centenarului

Paralela 45, unul dintre cei mai mari touroperatori din România, derulează o campanie de reduceri de până la 60% cu ocazia Zilei Naționale și a Centenarului, în perioada 28 noiembrie – 8 decembrie. Deviza touroperatorului este, pentru această perioadă, ”Din ultimii 100 de ani, 28 ai călătorit cu Paralela 45! Cu noi, România unită a descoperit restul lumii!”.

Reducerile sunt atât pentru ultimele locuri de Revelion, cât și pentru primăvară sau pentru următorul sezon estival. La ora actuală, Paralela 45 operează curse charter de pe nouă aeroporturi: București, Cluj, Târgu Mureș, Timișoara, Iași, Arad, Oradea, Bacău și Baia Mare. Principalele destinații pentru anul care vine sunt Turcia, Grecia, Spania, Italia, Cipru, Dubai, Malta. Pe de altă parte, revin în forță Tunisia și Egipt, cândva destinații clasice ale românilor.

Cele mai mari reduceri sunt pentru Antalya, media lor fiind de 50%, la fel ca și pentru Tunisia sau Egipt, dar sunt reduceri de 20-35% și pentru Grecia, Spania, Cipru sau Italia. Firește, aceste reduceri sunt valabile în limita disponibilităților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *