Unde mai putem merge de Revelion?

Aproape că a mai trecut un an, nici nu știm când a ”zburat” sezonul estival. Deja vin, în viteză, sărbătorile de iarnă. Mulți turiști au început să-și facă rezervările, cu precauție, încă din timpul verii.

Rezervarea din timp este mult mai avantajoasă decât oferta tip last minute. Şi atenţie: de obicei, de Revelion nu există oferte tip last-minute, cu reduceri, deoarece gradul de ocupare este ridicat, cererea e foarte mare. Mai ales la destinaţiile externe de top. De ce? Pai simplu: Dubai, Antalya, Israel sau Thailanda sunt destinații căutate mult și de germani, britanici, americani sau francezi. Iar vesticii au educaţia de a-şi achiziţiona din timp pachetele turistice, cu cel puţin câteva luni bune înainte. Educație pe care, din fericire, au început să o capete și românii.

Paralela 45 a pregătit foarte multe oferte de Revelion pentru destinaţii externe, de la cele exotice, până la city break-uri în Europa. Fireşte că veţi dori să ştiţi care sunt acestea și care sunt noutăţile. Voi începe cu cele mai solicitate destinații.

Una dintre cele mai solicitate destinații de Revelion, de către români, rămâne Dubai. Astfel, Paralela 45 propune un pachet turistic cu plecări din București, pe 27, 29 și 30 decembrie, respectiv pe 29 decembrie din Cluj-Napoca, zborurile fiind operate de compania WizzAir. Pentru șapte nopți de cazare, tarifele pornesc, cu zbor cu tot, de la 841 de euro de persoană.

Antalya este o altă destinație îndrăgită de români, și nu numai vara. Chiar dacă iarna nu este vreme de plajă, clima este totuși blândă, media temperaturilor fiind de 15-20 de grade. Dar motivul principal pentru care românii aleg și de Revelion Antalya îl constituie serviciile extraordinare de ultra all inclusive. Paralela 45 oferă hoteluri din toată regiunea Antalya, pornind de la Kemer, până la Alanya, iar tarifele pornesc de la 636 de euro de persoană pentru un pachet de 5 nopți, all inclusive sau ultra all inclusive. Din București, charterul către Antalya pleacă pe 28 decembrie și revine pe 2 ianuarie.

Ciprul rămâne în preferințele românilor și de Revelion, Paralela 45 oferind un sejur de Revelion între 29 decembrie și 5 ianuarie. Tarifele pornesc de la 564 de euro de persoană pentru 7 nopți, zborul fiind operat de compania Blue Air.

City break-urile reprezintă, de mulți ani, opțiuni preferate de mulți români și devenite deja tradiționale în oferta Paralela 45. Printre cele mai solicitate orașe se numără, pentru Revelionul 2019, Budapesta, Viena, Istanbul, Praga, Zagreb, Belgrad, Paris, Roma, Barcelona sau Amsterdam. Tarifele sunt pentru toate buzunarele, pornind de la 225 de euro de persoană pentru city break în Istanbul, cu transport cu autocarul și pornind de la 500-600 de euro de persoană în cazul city break-urilor care implică transportul cu avionul.

Petrecerea sărbătorilor de Revelion departe de casă a devenit o tradiție la români, mai ales după aderarea țării noastre la Uniunea Europeană înregistrându-se o creștere substanțială. Fie că vorbim despre mari orașe europene, munte și zăpadă sau mare, soare și exotism, marii touroperatori precum Paralela 45 oferă toate tipurile de destinații. Le recomand turiștilor să se grăbească, șansele de a rezerva destinația dorită sau hotelul preferat micșorându-se o dată cu trecerea timpului. Până pe 31 octombrie, Paralela 45 oferă și regim early booking de Revelion pentru anumite destinații precum Antalya, cu reduceri de până la 15%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *