TOP 3 – Cărțile pe care ar trebui să le citească orice antreprenor

Alexandru Jurca – Expert business online

Atunci când îți dorești să devii un antreprenor de succes sau ai deja un business pe care vrei să îl dezvolți, trebuie să înveți cât mai mult de la cei care au ajuns în top. Pentru că nu sunt întotdeauna accesibile conferințele sau cursurile, fie ele online sau offline, cea mai la îndemână metodă pentru a afla secretele succesului este cititul. Majoritatea antreprenorilor care au ajuns să cucerească lumea cu realizările lor au grijă să dea mai departe cunoștințele lor, dar și să împărtășească altor persoane din experiențele care i-au “călit”.

Pentru că ne-am dorit să aflăm care ar fi primele trei volume de căpătâi pentru cei care se aventurează în afaceri, l-am rugat pe Alexandru Jurca, expert în business online, să ne ofere un TOP 3 al cărților pe care ar trebui să le citească orice antreprenor.

“Obișnuiam să cred că e nevoie să scot o listă întreagă de idei dintr-o carte pentru a o considera valoroasă când, de fapt, tot ce ai nevoie este să găsești o simplă idee. Și totul se leagă de acel fenomen pe care îl tot menționăm și anume ‘compound effect’.

Este atât de puternic încât parcă mi se pare ireal că am reușit să-l descopăr. Practic, o simplă idee aplicată la un mecanism atât de complex cum e o afacere online face ca orice idee simplă să devină un mare câștig.

  1. MIND POWER INTO THE 21ST CENTURY – JOHN KEHOE

La vremea respectivă am fost atât de marcat de această carte încât singurul lucru la care mă puteam gândi erau rândurile și ideile citite. Este o carte specială cu anumite concepte care pot fi considerate puțin ‘altfel’ de către unii, însă, așa cum spune un citat bun, câteodată avem nevoie de astfel de concepte: ‘If you limit your choices only to what seems possible or reasonable, you disconnect yourself from what you truly want, and all that is left is a compromise’.

  1. F.U. MONEY – DAN LOK

O carte pur și simplu excepțională mai ales pentru cei care se gândesc prea mult la riscurile la care se expun atunci când încep un business. Am început să citesc această carte EXACT când eram în proces de lansare cu primul nostru produs. Îmi aduc aminte de câteva concepte cheie care au influențat mult gândirea mea în ceea ce era pe atunci un simplu început într-un nou business.

  1. THE TALENT CODE – DANIEL COYLE

My all-time favourite! Indiferent cât de multe citesc, pur și simplu niciuna nu se compară cu această carte. Poate pentru că a fost și prima carte citită în domeniul ‘dezvoltării personale’. Este o carte care mi-a schimbat viața. Excepțională!”, ne-a mărturisit Alexandru.

Alexandru Jurca este expert în business online. A reușit, în doar 3 ani, să propulseze în domeniu o multitudine de branduri, către vânzări spectaculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *