Mykonos, insula distracţiei

0-0-Golden_Star_Hotel___Mykonos_1Mykonos este recunoscută drept o insulă a distracţiei, fiind denumită şi Ibiza Europei Orientale. Distanţa în linie dreaptă între Bucureşti şi insula Mykonos este de 1327 de kilometri. La puţin mai mult de o oră de zbor.

Paralela 45 vă oferă sejururi de neuitat către acestă destinaţie prin intermediul unor pachete turistice care includ curse aeriene charter. Astfel, touroperatorul organizează chartere cu compania TAROM către Mykonos din Bucureşti în fiecare miercuri, în perioada 15 iunie – 14 septembrie. Pentru Mykonos, preţul variază, pentru o cameră, mic dejun, transport cu avionul şi taxă de aeroport, între 500 de euro la 3 stele, pentru prima parte a sezonului, cu rezervare în regim early booking şi până la peste 1700 de euro la 4 stele, în full sezon. Fireşte că sunt şi oferte de 3-4000 de euro de persoană la 5 stele. Deci pentru toate buzunarele.

Travel + Leisure, o revistă lunară din New York, cu 4,8 milioane de cititori din întreaga lume, a realizat pe baza voturilor un clasament al celor mai bune insule europene. Insula Mykonos a ocupat locul 5 în 2014.

Mykonos, insula care nu doarme, este foarte des comparată cu Insula Ibiza, datorită atmosferei 0-0-Header_periplu_cicladespeciale şi a distracţiei nocturne. Se spune că viaţa de noapte din insulă este cea mai sofisticată din toată Grecia. Cu plaje unde te duci nu neapărat pentru a te bronza, ci pentru a dansa şi socializa, insula Mykonos se află în topul destinaţiilor de vacanţă din Europa pentru cei mai petrecăreţi dintre petrecăreţi. Barurile, restaurantele, cluburile, discotecile sunt inundate de turişti de la apusul soarelui până dimineaţa.
Cluburile şi barurile sunt cele care au dus faima locului în întreaga lume. Dacă doreşti să dansezi până în zori, pe ritmurile unor DJ celebri, într-o atmosferă animată de dansatori profesionişti şi să vezi un spectacol cu focuri de artificii şi petreceri sălbatice care durează până în zori, nu rataţi Paradise Club, de pe plaja Paradise, ea însăşi celebră pentru petrecerile care au loc aici pe nisipul fierbinte. La nici 500 de metri, se află unul dintre cluburile de vară cele mai renumite din Europa, Cavo Paradiso. Aici distracţia începe după ora două noaptea. Cavo Paradiso este cel mai vechi club din Mykonos, atmosfera de aici fiind asemuită cu cea din Space din insula spaniolă Ibiza. Cavo Paradise este amplasat pe plaja Paradise, iar piscina este centrul distracţiei.

0-0-Hotel_San_Marco_Mykonos_1De asemenea, amatorii de istorie pot admira şi fotografia cele 16 mori de vânt albe şi impunătoare, aşezate pe cel mai înalt punct al satului Mykonos, care predomină întregul peisaj. Fiind simbolul Mykonos-ului, ele sunt tipărite pe fiecare vedere, album foto, sau pe orice suvenir al insulei. Au fost construite începând cu secolul 16 de către veneţieni pentru măcinarea grâului, o sursă importantă de venit pentru locuitori.

Încă o veste bună! Oferte de early booking cu reduceri de 10-15% sunt valabile până pe 30 aprilie.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *