Vara asta se poartă Costa Blanca

0-0-COSTA_BLANCACosta Blanca se referă la peste 200 km de coastă aparţinând de provincia Alicante din Spania. Numele de „Costa Blanca” a apărut ca nume promoţional folosit de compania aeriană BEA când au lansat zborurile între Londra şi Valencia în 1957. Are o industrie turistică bine dezvoltată, fiind o destinaţie populară printre turiştii britanici şi germani. Se întinde de la oraşul Denia în nord, dincolo de care se află Costa de Valencia, până la Torrevieja în sud, dincolo de care se află Costa Calida. Aici se găsesc destinaţii turistice importante, printre care Benidorm şi Alicante.

Paralela 45 continuă cu succes seria de zboruri charter către însorita destinaţie spaniolă Costa Blanca, în perioada 14 iunie – 6 septembrie. Zborurile sunt operate pe traseul Bucureşti – Alicante, cu compania WizzAir.

“O nouă experienţă în Spania! O salbă de staţiuni: Gandia, Calpe, Benidorm, vă aşteaptă! Hotelurile sunt noi şi de bună calitate. După Costa Brava, Costa Daurada, Costa del Sol, pentru turiştii români avem acum şi Costa Blanca!”, spune Alin Burcea, preşedintele Paralela 45.costablancamap

Atenţie! Încă sunt oferte de early booking valabile până pe 30 aprilie, cu reduceri de 15%. Cazarea este în hoteluri de 3 şi 5 stele, iar tarifele încep de la preţuri cuprinse între 1212 şi 1603 euro per cameră, pentru un sejur de 7 nopţi. Preţurile includ, după caz, cazare cu mic dejun sau cu demipensiune, transportul cu avionul dar şi taxele de aeroport.  0-0-Costa_Blanca2

Plecările au loc, după cum spuneam, cu WizzAir, în fiecare duminică, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, la orele 05.05, zborul durând circa 3 ore şi 45 de minute. Pentru zona Costa Blanca, Paralela 45 are în ofertă 3 hoteluri la Albir şi 9 hoteluri la Benidorm. Majoritatea hotelurilor se află lângă plajă sau aproape de aceasta, precum şi în zone rezidenţiale.

Calitatea regiunii Costa Blanca este dovedită de numărul de turişti care o vizitează. În anii 1960 şi 1970, turismul a explodat aici, zona primind circa 4 milioane de turişti anual, iar în prezent primeşte 6 milioane de turişti. De 3 ori mai mult decât numărul de turişti străini care vizitează România ori decât numărul total al turiştilor de pe Litoralul românesc.

0-0-0_0_costa_blanca_bucuresti_aniversar_copy

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *