Mykonos sau Ibiza Egeei

IMG_53431327 de kilometri. Este distanţa în linie dreaptă între Bucureşti şi insula Mykonos. La puţin mai mult de o oră de zbor. Mykonos este recunoscută drept o insulă a distracţiei, Ibiza Europei Orientale.

Paralela 45 vă oferă sejururi de neuitat către acestă destinaţie prin intermediul unor pachete turistice care includ curse aeriene charter. Astfel, touroperatorul organizează chartere către Mykonos din Bucureşti în fiecare miercuri, în perioada 17 iunie – 9 septembrie. Pentru Mykonos, preţul variază, pentru o cameră, mic dejun, transport cu avionul şi taxă de aeroport, între 843 de euro la 2 stele până la peste 4000 de euro la 5 stele.

Travel + Leisure, o revistă lunară din New York, cu 4,8 milioane de cititori din întreaga lume, a realizat pe baza voturilor un clasament al celor mai bune insule europene. Insula Mykonos a ocupat locul 5 în 2014.

DSC_0372Mykonos, insula care nu doarme, este foarte des comparată cu Insula Ibiza, datorită atmosferei speciale şi a distracţiei nocturne. Se spune că viaţa de noapte din insulă este cea mai sofisticată din toată Grecia. Cu plaje unde te duci nu neapărat pentru a te bronza, ci pentru a dansa şi socializa, insula Mykonos se află în topul destinaţiilor de vacanţă din Europa pentru cei mai petrecăreţi dintre petrecăreţi. Barurile, restaurantele, cluburile, discotecile sunt inundate de turişti de la apusul soarelui până dimineaţa.  0-0-IMG_5179
Cluburile şi barurile sunt cele care au dus faima locului în întreaga lume. Dacă doreşti să dansezi până în zori, pe ritmurile unor DJ celebri, într-o atmosferă animată de dansatori profesionişti şi să vezi un spectacol cu focuri de artificii şi petreceri sălbatice care durează până în zori, nu rataţi Paradise Club, de pe plaja Paradise, ea însăşi celebră pentru petrecerile care au loc aici pe nisipul fierbinte. La nici 500 de metri, se află unul dintre cluburile de vară cele mai renumite din Europa, Cavo Paradiso. Aici distracţia începe după ora două noaptea. Cavo Paradiso este cel mai vechi club din Mykonos, atmosfera de aici fiind asemuită cu cea din Space din insula spaniolă Ibiza. Cavo Paradise este amplasat pe plaja Paradise, iar piscina este centrul distracţiei.

Încă o veste bună! Oferte de early booking cu reduceri de 15% sunt valabile până pe 30 aprilie.

0-0-0_0_mykonos_bucuresti_aniversar_copy_2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *