Black Friday în turism: Paralela 45 mizează pe reduceri de până la 50%

black_friday

 

 

 

 

 

 

 

 

Black Friday a făcut deja record în România, însă ziua reducerilor urmează de abia în acest weekend după calendarul internaţional. Paralela 45 anunţă reduceri de până la 50% în peste 50 de destinaţii din România şi din lume în perioada 27 noiembrie – 01 decembrie. Toate vacanţele aflate în promoţie vor fi marcate cu inscripţia Black Friday pe site-ul www.paralela45.ro

„Românii au înţeles în sfârşit că dacă sunt informaţi şi cumpăra în avans îşi pot permite vacanţa mult visată. Anul acesta ne aliniem promoţiilor de Black Friday prin reduceri de până la 50% atât la turismul individual, cât şi la circuite, chartere şi chiar oferte speciale pentru Revelion. Ne aşteptam să triplăm vânzările faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, mai ales că procesul de cumpărare presupune plata în avans a doar 50% din costul total al sejurului”, explica Alin Burcea, Preşedinte Paralela 45.

De cele mai mari reduceri (de până la 50%) vor avea parte staţiunile de pe Litoralul românesc – Mamaia şi Neptun, însă aceleaşi promoţii vor fi valabile şi pentru Predeal sau Bulgăria.

Cel mai mic tarif oferit de Paralelă 45 este la Hotel 2 D de 3 stele din Neptun. Aici preţul pentru un sejur de 5 nopţi pleacă de la 197 lei/ persoană. Turiştii care vor alege staţiunea Albena din Bulgăria vor plăti de asemenea cu 50% mai puţin pentru un sejur la hotel de 4 stele cu all inclusive, adică 42 euro/ noapte/ persoană.

Pentru cei care nu s-au hotărât asupra destinaţiei de Revelion, Black Friday la Paralela 45 aduce vacanţe cu reduceri de câteva sute de euro. Pentru Revelionul în Maldive promoţia de Black Friday include un discount de 600 euro/familie de două persoane pentru un sejur la hotel de 5* cu all inclusive. Reduceri de 100 euro/persoană se regăsesc şi la Revelioanele în Las Vegas, Băli şi Thailanda, unde preţul cu reducere porneşte de la 1145 euro + taxe de aeroport la hoteluri de 5* cu mic dejun. Cel mai mic preţ de Revelion îl are sejurul în Istanbul la hotel de 4 stele cu mic dejun şi transport cu autocarul, la preţul redus de 229 euro / persoană.

Grecia şi Spania se afla de asemenea pe lista de Black Friday cu reduceri 10%, în timp ce în Italia, Portugalia şi Turcia preţurile scad cu 50 euro/ persoană faţă de oferta iniţială. Reduceri de până la 50 euro/ persoană sunt valabile şi pentru circuitele de iarnă şi primăvara în Hong Kong (Anul Nou Chinezesc), Israel, Tunisia, Dubai, America de Sud, Măroc, Vietnam şi Cambodgia.

Pentru amatorii de festivaluri, o vacanţă în februarie la Carnavalul de la Veneţia este redusă cu 20 euro şi ajunge la preţul de 325 euro pentru 6 nopţi cazare cu mic dejun (din care 2 la Budapesta) la hotel de 3 stele cu mic dejun, vizite incluse şi transport cu autocarul. Un cadou de 8 martie cumpărat în avans de Black Friday are preţul de 405 euro + taxe de aeroport / persoană pentru o vacanţă la Pariş, cazare 5 nopţi la hotel de 3 stele cu mic dejun, transport cu avionul (compania Air France) şi vizite incluse.

În perioada campaniei 27 noiembrie – 1 decembrie se acceptă inscriele online, dar şi cele în agenţii. În cazul în care disponibilităţile apar epuizate online, se poate efectua rezervare pe lista de aşteptare sau prin transmiterea unui formular de rezervare, întrucât disponibilităţile se pot suplimenta. Promoţiile sunt cumulate cu reducerile de early booking (procentele de reducere afişate fiind cele totale), dar nu şi cu alte reduceri sau promoţii.

În perioada campaniei va exista program special în agenţii, acestea fiind deschise sâmbătă între 9.00 – 17.00. De asemenea vă funcţiona non-stop şi call center-ul Paralela 45: 0314 14 45 45 şi 0374 45 45 45.

Despre Paralela 45

Paralela 45 activează de peste 24 de ani pe piaţa vacantelor, fiind cel mai cunoscut brand de turism din România. Paralela 45 a fost votată timp de şase ani la rând drept “Cea mai de încredere agenţie de turism din România”, conform studiului independent Reader’s Digest. Paralela 45 pune la dispoziţia turiştilor romani peste 100 de circuite pe toate continentele, chartere, turism individual, corporate şi intern, precum şi bilete de avion. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro

Articol promo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *