Revelion în… Kenya

De la an la an, românii aleg destinaţii din ce în ce mai inedite pentru a-şi petrece Revelionul. Asta pentru că, de la an la an, din ce în ce mai mulţi români aleg să-şi petreacă sărbătorile de iarnă departe de casă. Croaziere, Laponia, Antalya, Thailanda, Republica Dominicană… Toate sunt destinaţii deja familiare turiştilor cu un buget peste medie.

Ei bine, în acest an, cunoscutul touroperator Paralela 45 ne propune un Revelion în Kenya, pachet turistic operat cu o cursă charter, deci închiriată de agenţia de turism şi, mai ales, care te duce direct la destinaţie. Cursa este operată cu compania naţională TAROM şi are ruta Bucureşti – Mumbasa.

Kenia este considerata  „bijuteria Africii de est” si are printre cele mai frumoase plaje de pe continent, o viata salbatica si o infrastructura turistica incredibil de sofisticata. Mai presus de toate, Kenia este un loc pentru safari si o zecime din teritoriul sau consta in parcuri nationale si rezervatiii. Peste 50 de parcuri si rezervatii acopera teritoriul tarii, existand chiar si sase parcuri marine in Oceanul Indian.

Kenia are o populatie diversa fascinanta, cu peste 40 de triburi diferite, fiecare cu propria limba si cultura. Triburile cele mai mari includ Kikuru, Luyia si Luo, insa cei mai faimosi sunt localnicii inalti imbracati in rosu din tribul Masai, care inca duc o viata semi-nomada. Cultura Swahili, cu un amestec de african si asiatic, se afla de-a lungul coastei, unde a prosperat secole de-a randul datorita comertului cu barcile din lemn de stejar vechi „dhow” peste Oceanul Indian cu Arabia si Persia.

Cazarea este asigurată în hoteluri de 3, 4 şi 5 stele, iar sejurul durează 7 nopţi. Preturile pornesc de la 1970 de euro de persoană şi ajung până la 2364 de euro de persoană.

O să revin cu amănunte. Pentru toate informaţiile necesare, accesaţi link-ul http://paralela45.ro/charter/charter-kenya?query=etichete-revelion_2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *