Helios Spa din Nisipurile de Aur lansează prima super ofertă pentru tineri şi adolescenţi

De la 45 la 60 de euro per cameră cu all inclusive la complexul Helios Spa din Nisipurile de Aur pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani ► Cum sună? 90 euro de persoană pentru o săptămână all inclusive ► Ion Bondar: România este una din cele mai bune pieţe de last minute

Hotelul Helios Spa (4 stele), din staţiunea Nisipurile de Aur (Bulgaria), componentă a complexului DoubleTree by Hilton, a lansat o premieră pentru litoralul Mării Negre: o ofertă dedicată tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani. Promoţia – denumită Ofertă specială “Tineri şi adolescenţi”, este valabilă pentru perioada 11 iulie – 30 septembrie, iar tinerii urmează a fi cazaţi în camere cu 3 şi 4 paturi. Preţurile per cameră pe noapte variază între 45 şi 60 de euro, în funcţie de perioadă şi de tipul camerei. Aceasta înseamnă că, pentru un sejur de 6 nopţi, un tânăr va plăti între 90 şi 108 euro.

Toate taxele sunt incluse în preţ, iar serviciile sunt All Inclusive (mic dejun, prânz, cină, snack-uri, băuturi alcoolice şi non alcoolice locale). Printre facilităţile gratuite se numără: piscina acoperită, două piscine în aer liber, umbrele şi şezlonguri la piscine, sală de forţă.

Pentru cazare în perioada 11.07-31.08.2012 este obligatorie achiziţionarea a minim 5 nopţi. Cazarea este garantată numai în cazul în care rezervarea este achitată 100% cu minim 5 zile înainte de data cazării. Suma achitată nu se restituie în caz de anulare; ceea ce este firesc în cazul unei asemenea oferte speciale.

Hotelul Helios Spa (4 stele) face parte din acelaşi complex cu DoubleTree by Hilton Varna Golden Sands (5 stele) – primul hotel din lanţul Hilton de la Marea Neagră.

 

Hotelurile DoubleTree by Hilton – componentă a grupului Hilton, cu cele mai multe hoteluri din cadrul companiei – sunt dedicate familiilor şi segmentului de leisure. Brandul DoubleTree by Hilton este deja prezent şi în România, prin două hoteluri: în Bucureşti şi în Oradea (Băile Felix). Românii au, astfel, încredere în brandul Doubletree by Hilton, pe care îl cunosc şi ştiu că este dedicat familiilor cu copii, tinerilor, turismului medical şi de spa şi turismului de evenimente.

Complexul Helios Spa – DoubleTree by Hilton are o locaţie excelentă, în imediata apropiere a unei oaze de verdeaţă: Parcul Natural Nisipurile de Aur. Acesta oferă clienţilor şi nu numai unul dintre cele mai mari centre spa şi de sănătate de la Marea Neagră: Aphrodite.

“Managementul hotelului a realizat importanţa pieţei româneşti, şi s-a orientat asupra acesteia considerând-o drept una din cele mai bune pieţe de last minute. Clienţii români reacţionează rapid la ofertele bune, tip last minute, iar un alt avantaj este distanţa foarte mică. În complexul nostru hotelier avem vorbitori de limbă română şi engleză, pentru a-i determina pe clienţii români să se simtă confortabil”, ne-a precizat Ion Bondar, directorul de vânzări şi marketing al DoubleTree by Hilton Varna Golden Sands – Helios Spa.

În fiecare an, primii clienţi ai complexului din Nisipurile de Aur sunt români. Aceştia au avut o proporţie de aproape 100% de Paşte şi de 1 Mai, în 2012. Printre corporaţiile din România care au apelat la serviciile DoubleTree By Hilton – Helios Spa se numără Pagini Aurii Romania, Heineken Romania şi Dacia-Renault.

Helios Spa, deschis în 2004, oferă 197 camere duble şi de familie şi apartamente, grădini si piscine (2 exterioare, una interioară), sală de gimnastică şi facilităţi de divertisment. Mobilierul este conceput de WATG – Wimberly Allison Tong & Goo (www.watg.com), creatorii the Venetian din Las Vegas şi ai The Palace of the Lost City din Sun City. Helios Spa deţine propria plajă, cu 245 de şezlonguri din care 5 în stil Bali, cu Beach Club & Bar.

Afrodita Beauty Spa are o suprafaţă de 2.300 mp, cu 35 de camere de lux de tratament individuale, echipate cu sistem de sunet şi lumină, pentru masaj facial şi corp, terapii şi tratamente estetice. Filosofia Spa este fundamentală pentru viaţa umană – asigură un ritm de viaţă sănătos, prin punerea în aplicare a programelor individuale, în căutarea pentru un stil de viaţă echilibrat.

Până în prezent, destinaţii turistice de litoral, precum Bulgaria, România, Spania, Turcia etc. au lansat oferte speciale gen “early booking”, “last minute”, “Senior”, “plăteşti 5 nopţi, stai 6” etc. Helios Spa promovează, în premieră, o ofertă adresată tinerilor.

Confortul este maxim, iar tinerii pot sta fără probleme în camere cu 3 sau 4 paturi. Segmentul 18-29 de ani este o nişă foarte importantă, care nu trebuie ignorată. Aceştia pot deveni, în timp, turişti importanţi şi clienţi fideli pentru hotelurile care le-au propus oferte special

 

 

Pentru detalii despre pachetul dedicat Golden Sands, Varna, Bulgaria

Tinerilor si Adolescentilor Теl / Fax: +359 52 390 445

folosiți datele de contact ale hotelului: Hotel: +359 52 356 108

www.helios-spa.com

reservations@helios-spa.com

Vara 2012

 

Oferta speciala “Tineri si adolescenti

****

Varsta admisa 18-29 ani

 

 

 

Camera 11.07-15.07 15.07-19.08 19.08-02.09 02.09-30.09
CAMERA TRIPLA3 adulti cazati pe paturi normale 45 54 48 45
CAMERA DE 4 PERSOANE

4 adulti cazati pe paturi normale

50 60 55 50

 

–   Toate preturile sunt in EURO (€) de camera pe zi;

–    Toate taxele, TVA incluse;

–    Servicii All Inclusive ( mic dejun, pranz, cina, snack-uri, bauturi alcoolice si non alcoolice locale);

–   Cazarea pentru trei sau patru “tineri si adolescenti” cu varsta cuprinsa intre 18-29 ani pe paturi normale;

–    Facilitati GRATUITE: piscina acoperita, doua piscine in aer liber, umbrele si sezlonguri la piscine, sala de fota.

Conditii suplimentare:

 

 

  1. Pretul este anuntat pe camera pe noapte si include toate taxele supl.
  2. Oferta este valabila pentru tineri intre 18-29.99 ani;
  3. In perioada 11.07-31.08.2012 sunt obligatoare minim 5 nopti;
  4. Cazarea este garantata numai in cazul in care rezervarea este achitata 100 % cu 5 zile inaintede data cazarii;
  1. Suma achitata in raport de 100% nu se restabileste in caz de anulare;
  2. Solicitarea de cazare trebuie adresata in lb. engleza;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *