Albena, destinaţia externă de Paşte a românilor

Pachete turistice la super-preţuri: 129 euro de persoană la 4 stele ultra all inclusive, 208 euro de persoană la 5 stele Staţiunea aşteaptă circa 3.000 de români

Ca în fiecare an, staţiunea Albena îşi aşteaptă primii turişti români în perioada Sfintelor Sărbători de Paşte. Potrivit estimărilor conducerii societăţii Albena, circa 3.000 de turişti români. Anul trecut, în Albena au ales sejururi de Paşte 3.300 de turişti, care au consumat 9350 de nopţi de cazare, dintre care 85% au fost români. Majoritatea ofertelor sunt valabile pentru perioada 13-16 aprilie, fiind deschise 7 hoteluri de 3, 4 şi 5 stele.

Românii vor beneficia, în acelaşi preţ, pe lângă cazare şi masă, de multe programe interesante, care nu le vor permite să se plictisească nicio clipă. Va fi un meniu special în ziua de Paşte, muzică live în cadrul restaurantelor pe durata servirii cinei, plus programe de animaţie, competiţii şi jocuri: volei pe plajă, fotbal pe plajă, tenis de masă, şah.

Pentru perioada 13-16 aprilie, sunt deschise hoteluri precum Kaliakra Standard 4* (ultra all inclusive, 43 euro/zi loc în camera dublă), Laguna Garden 4* (all inclusive, 35 euro/zi loc în camera dublă), Ralitsa 3* (ultra all inclusive, 30 euro/zi loc în camera dublă). Pentru hotelul de 5 stele Flamingo Grand, oferta este valabilă pentru perioada 13.04 – 17.04.2012, iar tarifele pornesc de la 52 de euro/zi de persoană, în funcţie de standardul camerei. Regimul de masă este de demipensiune.

Important! Copiii cu vârsta de până în 2 ani beneficiază de gratuitate, primul copil până în 12 ani beneficiază de gratuitate iar pentru cel de-al doilea copil se plăteşte 30% din preţ. Al treilea adult (peste 12 ani) cazat în camera dublă cu pat suplimentar alături de 2 adulţi va plăti 60% din preţ.

Turiştii pot asista la slujba religioasă de Înviere la Catedrala din Varna, la Biserica Sf. Gheorghe din Balcik şi la Biserica din Obrochishte. Se va asigura transfer de la hotel.

Românii care aleg Albena vor beneficia de multe alte servicii contra cost: excursii (Varna, Plimbare prin „Oraşul Alb – Balcik”), centre SPA („Ralitsa Superior” şi “Spa Elements” din incinta hotelului „Flamingo Grand” – unul dintre cele mai moderne centre spa din Bulgaria), mini golf, tenis de câmp, baschet, fotbal, volei (în sală), echitaţie, biliard, închiriere biciclete, rent a car. Merită menţionat că baza sportivă „Albena” este una dintre cele mai mari baze de recuperare din această parte a lumii. Combinaţia excelentă dintre dotarea sportivă profesională, hoteluri moderne, posibilităţi de SPA şi natura minunată fac din Albena un centru atractiv pentru adepţii sportului de toate vârstele prin fiecare anotimp al anului. Prin varietate şi posibilităţi, Baza sportivă „Albena” concurează cu bazele sportive din Antalya, Cipru şi Europa de Vest, iar prin raportul calitate – preţ este fără dubii un învingător.

Opinia mea despre Albena: http://www.traianbadulescu.ro/2011/06/05/de-ce-imi-place-albena/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *