Paralela 45 a lansat oferta pentru vara 2020

Românii s-au obișnuit, în ultimii zece ani, să-și rezerve pachetele turistice din timp. Nimeni nu se aștepta, la mijlocul anilor 2000, ca turistul roman să aibă un comportament și o educație de cumpărare a pachetelor turistice asemeni britanicului sau neamțului.

Dacă acum nu mai mult de cinci ani, agențiile de turism erau mulțumite să lanseze ofertele early booking la începutul anului pentru sezonul următor și clienții începeau să se intereseze și să cumpere din ianuarie-februarie, în ultimii 2-3 ani perioada s-a devansat. Deja, românii se interesează de sezonul de vară următor din septembrie-octombrie, imediat ce se încheie sezonul actual. Pentru că știu că pot beneficia de oferte atractive și de siguranța alegerii destinației, a hotelului etc. De altfel, Târgul de Turism al României din noiembrie, de la ROMEXPO a devenit căutat pentru ofertele de early-early booking.

Pionier este cunoscutul touroperator Paralela 45 care a lansat deja, din luna septembrie, oferta pentru vara 2020. Destinațiile pentru care deja există foarte multe oferte early booking, cu zboruri charter cu plecare din București, sunt Antalya, Alanya și Bodrum, deci Litoralul turcesc. Potrivit reprezentanților Paralela 45, vânzările pentru sezonul viitor au început promițător.

De asemenea, sunt lansate deja multe oferte pentru insulele grecești, precum Creta – Heraklion și Rodos. Pentru Spania sunt lansate deja oferte pentru Costa Blanca, Costa Del Sol și Palma de Mallorca.

O destinație care a început să meargă spectaculos este Egiptul (Hurghada și Sharm El Sheikh), cererile fiind spectaculos de mari pentru toamnă, iarnă și primăvară.

Paralela 45 are în oferte toate taxele incluse, transparente și afișează grafice de prețuri la chartere pentru ca turistul să vadă evoluția prețurilor și importanța reducerilor early booking.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *