Revista Travel Advisor a ajuns la nr. 45. Ne pregătim de aniversare: 5 ani, 50 ediţii

Travel Advisor 45Revista Travel Advisor, pe care am fondat-o în ianuarie 2011, împreună cu Anne-Mary Nechita, a ajuns, în prezent, la numărul 45. Se apropie aniversarea a 5 ani de existenţă şi a 50 de ediţii, ceea ce cred că nu este de colo pentru o publicaţie lunară. Vom pregăti cu siguranţă un eveniment, în prima parte a anului viitor.

Ce aş putea să vă spun despre Revista Travel Advisor, care, până la urmă, îmi este ca un copil? A fost gândită din start ca un proiect business to business, o revistă lunară dedicată agenţiilor de turism dar şi celorlalţi profesionişti din turism. Din 2013, a rămas unica revistă tipărită, de travel, business to business, din România. Fondatorii revistei au o experienţă în presa de turism de aproape… 20 de ani. Alte proiecte de profil în care au fost implicaţi publisherii revistei Travel Advisor sunt Bucharest What Where When – The Guide (1996-1998), săptămânalul „Ziua Turistică” (1997-2002), revista @ccess Partner (2003-2004), revista ANAT Media (2003-2010), revista Business Travel Romania (2005-2006) revista 7 Travel (2008-2009), revista tour.ist (din 2007) şi altele.

M-am hotărât ca în acest an, pe lângă partea de comunicare şi relaţii publice, de evenimente, de travel şi de presă online, să revin şi asupra printului. Cred că printul nişat, de calitate, nu va dispărea. Aşa că am revenit şi la copilul numit „Revista Travel Advisor”, încercând să mă concentrez pe partea, deloc uşoară dar plină de provocări, de marketing şi vânzări. Asta nu înseamnă că nu mai scriu, după cum aţi şi văzut.

Vă prezint numărul 45, luna octombrie, nu înainte de a vă anunţa că numărul 46 va fi dedicat, printre altele, Incoming Romania Travel Forum (ediţia a treia) şi Târgului de Turism al României de la ROMEXPO (12-15 noiembrie). Revista Travel Advisor este editată, din martie 2013, de Animaction Hub, iar partenerul de marketing şi advertising este Innovation Travel. Ea oferă informaţii variate despre  industria de travel şi industria turismului în general, fiind distribuită atât în varianta tipărită, cât şi format digital. Puteţi citi aici ultima ediţie: http://issuu.com/travel_advisor/docs/revistatravel_advisor_no_45.

Din cuprinsul numărului 45 puteţi citi un interesant interviu cu Tony Mădularu, Senior Tourism Director Paralela 45, despre şansele turismului românesc, Rotonda de Globe Trotter semnată de Dr. Petre Balaş (Peter Express), studii interesante elaborate de Amadeus şi HotelGuru.ro, o analiză a pieţei austriece în urma evenimentului anual ATB (unde editorii Travel Advisor participă de fiecare dată şi multe altele. Pentru-travelomaniamic

Revenind la Revista TRAVEL Advisor, amintesc că a rămas în scurt timp de la lansare, singura revistă lunară de turism ce se distribuie încă în mod gratuit la foarte multe companii ce activează în domeniul turismului dar şi corporate. De asemenea, Revista TRAVEL Advisor a fost prezentă în cadrul tuturor evenimentelor de profil din industria turismului. Prezenţa revistei a fost apreciată şi în cadrul unor evenimente precum Premiile Bucureştilor (2011), Forumul „Profesionişti pentru incoming” (2011), Gala Travel Advisor (2011), Incoming Romania Travel Forum (2014, 2015), reuniunile Clubului Skal, Hotel Investment Forum etc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *