Un nou charter Mauritius imediat după Revelion

0-0-Hilton_Resort_Spa___Mauritius_3Nimeni nu s-ar fi aşteptat, acum 10 ani, ca destinaţiile exotice să prindă aşa de bine la români, inclusiv în perioada sărbătorilor de iarnă. An de an, au fost promovate destinaţii precum Maldive, Cuba, Thailanda şi multe altele… De câţiva ani, marii touroperatori şi-au asumat şi riscul de a organiza curse charter de Revelion către insulve îndepărtate precum Maldive şi Mauritius. Ei bine, a meritat! Pentru că a existat interes mare din partea românilor cu venituri mai mari.

Pentru acest an, după cum să spuneam, vedeta de Revelion este Mauritius. Charterul de Revelion a prins foarte bine, iar până la începutul lui octombrie s-a înregistrat un grad de ocupare ridicat. Astfel încât touroperatorul Paralela 45, împreună cu partenerii, s-a decis să organizeze încă o cursă charter către Mauritius, cu plecare pe 3 ianuarie.

Cursa va fi efectuată de compania naţională TAROM. Decolarea va avea loc pe 3 ianuarie, la orele 23.00, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, şi se va ajunge a doua zi, la orele 11.10. Plecarea din Mauritius va avea loc pe 11 ianuarie, la orele 13.00, şi se va ateriza în Bucureşti la 21.15.0-0-Hilton_Resort_Spa___Mauritius_1

Condiţii de cazare:

Şapte nopţi de cazare la hoteluri de 4 şi 5 stele, all inclusive, cu demipensiune sau mic dejun, în funcţie de hotel.

Cât costă

Tot pachetul turistic, cu tot cu zbor, costă, în medie, între 2000 şi 2900 de euro de persoană, locul în camera dublă, în funcţie de hotel şi de tipul de cameră. Plus taxele de aeroport, de 295 de euro de persoană. Însă atenţie! Până la 31 octombrie, pentru anumite hoteluri din ofertă există reduceri early booking de până la 50%, unele tarife putând ajunge la 1699 de euro de persoană.

0-0-Charter_Mauritius_2016_headCum se plăteşte

50% din preţul pachetului turistic la înscriere, 30% din preţul pachetului turistic până la data de 31 octombrie, 20%  din preţul pachetului turistic până la data de 30 noiembrie.

Pentru rezervare şi alte amănunte, accesaţi link-ul http://www.paralela45.ro/charter/charter-mauritius

 

Despre Mauritius

Mauritius este situată în sud-vestul Oceanului Indian, la aproximativ 2.000 km de coasta africană şi face parte din Arhipelagul Mascarenelor, alături de insulele Reunion şi Rodrigues. Având o suprafaţă totală de 1.860 km2, deţine 330 km de plajă protejată de recifuri de corali. Aceste recifuri sunt situate la 2-3 km de coastă, protejând astfel apele de rechini şi fiind o barieră naturală împotriva valurilor.

Mauritius este o destinaţie de elită, care promovează turismul de calitate. Aici sosesc anual peste 700.000 de turişti străini (în special din Franţa – 39%, insula Réunion – 16%, Republica Africa de Sud, Marea Britanie şi Germania). Veniturile din turism alcătuiesc 695 milioane dolari. O sumă foarte mare, ţinând cont că populaţia insulei este de doar 1,3 milioane de locuitori. Deci, fiecare locuitor încasează aproape 600 de dolari pe an doar din turism. Este ca şi cum România ar încasa anual 12 miliarde de dolari din turism… Din păcate, nu încasează mai mult de două miliarde…

Vă recomand să citiţi şi următorul articol, scris de un consultant Paralela 45 care a fost la faţa locului: http://blog.paralela45.ro/mauritius-sau-incursiune-in-paradis/

0-0-Hilton_Resort_Spa___Mauritius_15

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *