Unde mai poţi găsi locuri de Crăciun şi de Revelion

Sărbătorile de iarnă se apropie în ritm alert. Ca de obicei, în România, ca peste tot în lume, există turişti care îşi rezervă din timp sejururile şi turişti care lasă totul pe ultima sută de metri – turiştii last minute.

În perioadele de vârf, precum sărbătorile de iarnă, nu există foarte multe oferte last minute cu reduceri, deoarece gradul de ocupare este ridicat, însă există locuri rămase nevândute. Cu excepţia zilelor libere – 25, 26 şi 31 decembrie, majoritatea agenţiilor de turism au program normal de lucru, deci aveţi de unde să mai găsiţi o oportunitate de a petrece sărbătorile în ţară sau în afară. Nu recomand să lăsaţi acest aspect important pe ultima sută de metri, dar dacă deja aţi făcut-o, noroc că există agenţiile de turism.

Am ales oferta unui touroperator important, unul dintre primii de pe piaţa românească: Paralela 45. Repet, dacă doriţi să vă petreceţi undeva Revelionul ori Crăciunul, este bine să vă grăbiţi, deoarece pentru fiecare destinaţie, pentru fiecare hotel, au mai rămas câteva locuri. De exemplu, pe extern, mai puteţi găsi un loc pentru Revelion în Lisabona (un oraş superb, descoperit şi de români în ultimii ani), pentru care veţi plăti 595 de euro, plecarea este pe 28 decembrie iar întoarcerea pe 3 ianuarie. Pentru 769 de euro, puteţi petrece un revelion în Israel (atenţie – mai sunt 2 locuri!). Plecarea este pe 27 decembrie şi beneficiaţi de 6 nopţi de cazare cu demipensiune la un hotel de 4 stele. O destinaţie inedită tot pentru revelion este legendarul Maroc, cu ale sale Casablanca şi Marrakech. Preţul este de 945 de euro, plecarea, pe 27 decembrie, iar pachetul include 8 nopţi de cazare cu mic dejun în hoteluri de 4 stele. Pentru aceste ultime locuri există şi ceva reduceri, dar trebuie să vă grăbiţi. Nu e nimic comercial, dar 4 doritori se mai găsesc, în câteva zile…

Pentru cei cu buget mai mic, Paralela 45 mai are 4 locuri pentru un Revelion în Grecia. Transportul este cu autocarul şi beneficiaţi de 7 nopţi de cazare la hoteluri de 2 şi 3 stele din Serres, Atena şi Kalambaka. Costul este de 299 de euro plus 65 de euro cina festivă de revelion. Grecii ştiu să se distreze (ca şi noi), deci succesul unui asemenea revelion, chiar dacă nu este de lux, va fi garantat.

Cât despre România, mai găsiţi încă şi locuri de Crăciun. La Azuga, puteţi petrece Crăciunul la hotelul de 4 stele Cautis (este foarte bun, îl cunosc şi merită, serviciile sunt foarte bune iar camerele, spaţioase şi moderne), pentru 550 de euro de cameră, 3 nopţi de cazare, mic dejun, barbeque, cină festivă de Crăciun, prânz de Crăciun. A fost doar un exemplu, însă locuri mai găsiţi şi la hoteluri din Sinaia, Predeal, Bran-Moieciu, Băile Herculane, Băile Felix, Călimăneşti-Căciulata, Moneasa, Poiana Braşov, Slănic Moldova şi chiar… Tulcea.

Pentru Revelionul în România, serviciile oferite de Paralela 45 includ minim 3 nopţi de cazare cu mic dejun, programe festive cu mâncăruri tradiţionale, masă de Revelion, acces saună, piscină, jacuzzi şi surprize la intrarea în Noul An. La hotelul Cautis din Azuga, o familie va plăti 860 de euro pentru 3 nopţi de cazare cu mic dejun, cină pe 30 decembrie şi cină festivă cu program artistic pe 31 decembrie, foc de artificii, brunch şi cină pe 1 ianuarie.

Dacă vreţi să experimentaţi un Revelion pe malul mării îngheţate, vă recomandăm hotelul Iaki (4 stele), deţinut de legendarul Gheorghe Hagi. Pentru 2170 de lei de persoană beneficiaţi de 4 nopţi de cazare all inclusive, cu acces la spa şi cu proceduri incluse.

O zonă unde tradiţiile s-au păstrat impecabil este Bucovina. Paralela 45 oferă un Revelion la hotelul de 4 stele Best Western Bucovina, din Gura Humorului. Preţul este de 459 de euro de persoană pentru 4 nopţi de cazare şi de 529 de euro de persoană pentru 5 nopţi de cazare, cu mic dejun, cină festivă şi cine, brunch, program artistic.

Cum puteţi rezerva? Ori direct de la agenţiile de turism Paralela 45 (şi chiar au multe sedii), ori de pe internet, ori de pe smart phone (Paralela 45 e prima agenţie din România care deţine o aplicaţie complexă).

De acum înainte, să vedem cum vom sta cu ofertele pentru… 2014. Sunt multe iar printre ele avem şi multe noutăţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *