„Croazieră în jurul lumii” la bordul unui Boeing 747

Touroperatorul „Perfect Tour” a lansat un produs foarte interesant: „croazieră în jurul lumii” la bordul unui Boeing 747. Programul este denumit „Cu avionul privat în jurul lumii”. Că tot vorbeam mai demult despre creativitatea agenţiilor de turism – când am aflat de această ofertă, mi-am zis: iată, încă un produs care merită promovat. Este un produs de nişă, respectiv de lux, dar sunt sigur că acelaşi touroperator care a lansat acum câţiva ani Laponia, chiar după izbucnirea crizei, şi a avut succes, va reuşi şi acum.

Primul zbor va fi Bucureşti – Viena, pe 15 noiembrie, iar acolo va avea loc îmbarcarea pe marele jumbo-jet, deţinut de compania Lufthansa, cu destinaţia Cape Town. Durata mega-sejurului: 23 de zile. Cazare la hoteluri de 5 stele, cu excepţia Insulei Paştelui, care are doar hoteluri de 4 stele. Da, aţi auzit bine – Insula Paştelui. Se ajunge şi acolo.

Traseul include cină Tango, cină specific tahitiană, cină la templu, tur la apusul soarelui pe Insula Paştelui şi un tur de o zi pentru vizitarea Insulei Paştelui, cu prânz tip Barbeque (grătar) pe plaja Anakena… Hmmm… Grătar pe Insula Paştelui, în celălalt capăt al lumii.

Grupul este însoţit de 2 tour-manageri, 10 însoţitoare, o persoană concierge la Help Desk în lobby-ul hotelului, un doctor şi un coordonator pentru bagaje şi serviciile de catering.

Insula Pastelui. Foto Adrian Taracila – www.voyagerblog.ro

Felicit Perfect Tour pentru această iniţiativă, şi susţin şi eu ideea de „turist – călător”, opusul turistului static. Chiar astăzi am trimis presei un studiu întocmit de firma de marketing si consultanta in turism markete.ro, unde sunt managing partner, privind tendinţele unui segment important de turişti români de a căuta noi destinaţii de nişă, de a călători mai mult.

Iată care sunt opririle acestei „mega-croaziere”: Cape Town (Africa de Sud), Buenos Aires (Argentina), Insula Paştelui (Rapa Nui), Tahiti, Sydney (Australia), Siem Reap – Angkor Wat (Cambodgia). După un asemenea tur, poţi spune că ai văzut o parte din lume şi mai ales o parte din locurile misterioase.

Perioada este 15 noiembrie – 5 decembrie. Preţul este cuprins între 18.150 de euro (cu zbor la clasa economic) şi 30.280 de euro la first class. Dar zic că merită pe deplin, pentru cine îşi va permite.

Un comentariu


  1. Finalul destul de bine punctat. Este o mega excursie pe care mi-as dori-o extrem de mult dar este doar pentru cine isi permite… Si cei care traiesc pentru a-si mai cumpara o vila, un bolid sau nu stiu ce altceva, eu cred ca traiesc degeaba. Doar calatorind simti ca traiesti si orice colt al acestei lumi merita vizitat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *