Daniel Osmanovici prezintă o rubrică de turism la Observatorul Matinal de week-end al Antenei 1

Cunoscutul prezentator al Antenei 1, Daniel Osmanovici, printre altele prieten şi coleg cu mine, dar şi un mare pasionat de călătorii, realizează, începând cu week-endul trecut, o pastilă dedicată turismului, în cadrul Observatorului Matinal. De obicei, rubrica de sfaturi utile este difuzată în intervalul 8.30 – 9.00, în fiecare sâmbătă şi duminică. Îmi face o deosebită plăcere să vă prezint aici debutul acestei rubrici.

Prima emisiune a fost dedicată staţiunii Albena, din Bulgaria, preferata familiilor cu copii. Rating-ul este foarte ridicat la această oră, rubrica fiind urmărită de sute de mii de telespectatori.

După cum ne spune Daniel, deşi abia a început noul an, mulţi se gândesc de pe acum la vacanţa de Paşte. Foarte multă lume preferă Bulgaria. Sunt alte servicii, alte preţuri, alte condiţii şi nici nu este departe. De altfel conform unor estimări, mai bine de 1 milion de turişti români au preferat litoralul vecin.

Aici puteţi urmări prima emisiune:

http://observator.a1.ro/social/Ce-le-ofera-turistilor-statiunea-Albena_77238.html

Iată şi o prezentare a lui Daniel, preluată de pe site-ul Antena 1 (http://a1.ro/tv/vedete-antena1.html/daniel-osmanovici):

Daniel – de la Observator Meteo

Importanta pe care o au informatiile transmise de el pentru public il motiveaza sa se prezinte de fiecare data in forma maxima la Observator, insa recunoaste ca nici concurenta nu este de neglijat atunci cand vine vorba de performante.

Poate parea usor sa prezinti vremea, ai o harta, cateva date … si gata, dar, de fapt, este mult mai mult, e „un concurs al mai multor factori”, cum spune Daniel. In primul rand, „trebuie sa iti placa geografia si meteorologia, sa vrei sa inveti ce fel de nori sunt si ce aduc ei … apoi este important sa transmiti toate acestea ca si cum tu ai vrea sa le auzi …„, isi continua ideea.

Este sociabil si acest lucru a fost motivul pentru a reusit sa se integreze rapid in echipa Antenei 1. De altfel, spune e, „este usor atunci cand cei din echipa sunt asemanatori„. Zambeste si glumeste, pentru ca, in viziunea lui, acest lucru relaxeaza atmosfera si duce la rezultate pozitive.

Daniel – OMUL

Cand nu este la Meteo, Daniel isi ocupa timpul calatorind, citind, alergand sau ocupandu-se de una dintre pasiunile sale – fotografia. Daca are ocazia le imbina pe toate, motiv pentru care in portbagajul masinii sale se afla mereu pantofii de alergare, baterii de rezerva pentru aparatul foto si in ghiozdan o carte.

Nu foloseste masina personala in oras decat atunci cand este nevoit, pentru ca deja locuieste intr-un oras aglomerat si poluat si spera ca acest lucru poate fi un exemplu pentru toti ceilalti.

Se da in vant dupa cartile cu subiect istoric sau fantasy, care se regasesc in numar mare in biblioteca. Nu are un gen de muzica preferat, desi asculta rock american, blues, R&B, electronica si clasica.

Ii place Istanbulul si ii este dor de o excursie acolo – „este printre putinele orase din lume unde poti calatori prin atatea perioade istorice si culturi, iar fotografiile pe care le poti realiza sunt exceptionale„. Apreciaza Romania, pe care a vazut-o in intregime, iar daca ar fi sa nu mai faca televiziune, i-ar placea sa scrie ghiduri turistice despre tara noastra.

Se pricepe la sport, dar nu la fotbal; ii place F1, atletismul sau sariturile cu schiurile. De altfel, in liceu a practicat baschet si atletism.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *