MARKETE.RO – MARKETING CONTINUU

În ziua de azi, marketingul, atât online, cât şi clasic (deci offline), branding-ul, relaţiile publice, poziţionarea, sunt vitale pentru dezvoltarea unei afaceri.

markete.ro este o nouă firmă de marketing, româno-spaniolă, formată din asociaţi cu experienţă de 10-15 ani în domeniul turismului, marketingului şi vânzărilor. markete.ro începe prin a oferi servicii complete de marketing în domeniul serviciilor, cu precădere din turism: agenţii de turism, hotelărie, restauraţie, cafe bar dar şi comerţ.

Printre serviciile noastre se numără:

marketing online – promovare în social media (facebook, twitter, google +, four square, youtube etc.), pe blog-uri şi pe diverse site-uri de specialitate, SEO, creare newslettere

marketing direct – relaţii publice (conferinţe de presă, comunicate de presă, lobby etc.), organizare evenimente, creaţie publicitară, servicii de media buying, direct mailing, proiecte speciale

• branding

• training-uri (vânzări, dezvoltare personală, turism, marketing etc.).

• produse editoriale – susţinere publicaţii tipărite (partener – revista Travel Advisor), site-uri (www.travelomania.ro)

Echipa de management a markete.ro:

Cosmin Ivan (managing partner, administrator).

email: cosmin.ivan@markete.ro

 

Având experienţă de peste 10 ani în domeniul serviciilor, cu precădere comert si turism, Cosmin este licentiat al Facultăţii de Economie din cadrul Universităţii de Petrol si Gaze. Şi-a început activitatea in domeniul turismului în domeniul hotelier, la Hotel Sofitel Bucharest, continuând vreme de câţiva ani ca şi consilier senior la Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) – unde s-a ocupat, printre altele, de organizarea de evenimente (Întâlnirea bi-anuală ECTAA 2007, TTR 2009, prima Gală a Asociaţiei), de proiectul Travel Industry Card şi de ANAT Training Center. A ocupat poziţia de Responsabil General Revânzare şi Francize în cadrul unuia dintre cei mai mari touroperatori români, EXIMTUR etc. De asemenea, are experienţă în domeniul publicistic, colaborând, timp de mai mulţi ani, cu revista “ANAT Media”, editată de ANAT.

Traian Bădulescu (managing partner).

email: traian.badulescu@markete.ro

 

Este jurnalist de turism cu o experienţă de 15 ani, specialist în comunicare şi relaţii publice. Este absolvent al Şcolii Superioare de Jurnalistică (şef de promoţie) şi al unui masterat de marketing şi management în turism la Academia de Studii Economice (ASE). A fost şef de departament la primul săptămânal de turism din România, “Ziua Turistică” (1998 – 2002), redactor-şef al revistei “ANAT Media” (2003 – 2010), purtător de cuvânt al ANAT (2005 – 2010). Din 2011, coordonează revista lunară de turism “Travel Advisor”. De-a lungul timpului, a susţinut diferite conferinţe şi expuneri axate pe jurnalism, marketing şi relaţii publice, respectiv turism.

Markete.ro are o serie de parteneriate cu mass-media din România, cu blogeri importanţi, precum şi cu firme de specialitate din afara ţării (Spania, Olanda, Bulgaria, Austria, Italia, Republica Moldova etc.). Deoarece deviza noastră este “marketing continuu”, căutăm permanent soluţii care să îmbunătăţească atât imaginea, cât şi vânzările clienţilor noştri.

Misiunea noastră este aceea de a fi lider în domeniul marketingului, pe nişa de turism, şi de a sprijini partenerii să devină lideri la rândul lor. Dorim să ne dezvoltăm alături de partenerii noştri şi să creştem împreună.

Viziunea noastră este aceea de a fi prima opţiune a clienţilor noştri, prin calitatea şi unicitatea serviciilor noastre şi prin valorile pe care le oferim. De asemenea, dorim ca partenerii noştri să constituie, la rândul lor, prima opţiune în domeniile în care activează.

Valorile de bază:

Leadership: Markete.ro este o companie care doreşte să inspire creativitate şi dorința de a promova schimbări pozitive în relaţia partenerilor cu clienţii.

Pasiune: Avem o pasiune pentru furnizarea de valoare şi imagine pentru clienţii nostri

Respect: Tratăm membrii echipei, clienţii, partenerii şi furnizorii cu respect reciproc şi sensibilitate, recunoscând importanța diversității.

Integritate: Ne-am angajat la cel mai înalt nivel de integritate în fiecare aspect al afacerii noastre.

Excelenţă: Vrem să fim cei mai buni în calitatea oferită de serviciile noastre, în comunicarea cu partenerii și în tot ceea ce facem.

Inovare: Suntem creativi în furnizarea de valoare pentru clientii noştri, furnizorii și comunitatea. Încercăm să anticipăm şi să valorificăm noile oportunități de promovare care apar pe piaţă.

Munca în echipă: Întotdeauna lucrăm împreună pentru a atinge obiectivele noastre comune. Deşi managementul Markete.ro este format din oameni cu experienţă mare în domeniu, punem pe primul plan echipa înaintea individualismului.

Cum lucrăm

Marketingul este procesul de comunicare a valorii unui produs sau serviciu pentru clienții. Pentru a face acest lucru, am ales două căi: online şi clasic. Echipa noastră este formată atât din specialişti în marketing online (social media, SEO etc.) cât şi clasic (advertising, relaţii publice, servicii media, evenimente, comunicate de presă, studii de piaţă, branding etc.). Ţinem legătura permanent cu clienţii noştri pentru a le oferi soluţii, deviza noastră fiind “marketing continuu”.

Cu cine lucrăm

Printre clienţii şi partenerii noştri se numără agenţii de turism, hoteluri, restaurante, cafenele, baruri si cluburi, centre de evenimente, centre culturale, reprezentanţe auto, firme de creaţie vestimentară, magazine, firme de animaţie, firme de training-uri etc. Suntem activi în mediul online, dar organizăm multe evenimente (forumuri, cocktail-uri, conferinţe, prezentări de produse) şi training-uri, pe care le anunţăm din timp. Cu aceste ocazii ne va face plăcere să ne cunoaştem real şi să vă împărtăşim din experienţa noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *