FUTURALLIA – Forumul Mondial de întâlniri de afaceri – 2015 la Bucureşti!

Logo3PNGFUTURALLIA BUCHAREST 2015 este Forumul Mondial de întâlniri de afaceri organizate B2B destinat firmelor naţionale şi internaţionale care vor să stabilească alianţe comerciale, industriale, financiare şi tehnologice în vederea dezvoltării afacerilor la nivel internaţional.

Unde: Bucureşti, Complexul ROMEXPO

Când: 10-12 iunie 2015

Despre FUTURALLIA

Încă de la începuturile sale din 1990, Forumul Futurallia a avut loc în fiecare an în altă ţară (Franţa, Belgia, Canada, Polonia, Qatar, America, Turcia) şi a înregistrat un succes imens datorită profesionalismului organizatorilor, directorilor de companii şi a participanţilor.

Obiectivul unui Forum FUTURALLIA este de a reuni într-un singur loc sute de participanti la nivel mondial, societăţi naţionale şi internaţionale din toate sectoarele de activitate: industrial, metalurgic, electric, energetic, aeronautic, financiar, de comerţ, retail şi distribuţie, servicii, auto, transporturi şi logistică, mecanic, chimic, farmaceutic, agro – alimentar, zootehnic, agricol, cercetare, construcţii, design şi creaţie, cosmetic, mediu, turistic, IT, materiale plastice, publicitate etc. Concept

Forumul Futurallia Bucharest 2015 vă ofera ocazia UNICĂ de a participa la întâlniri individuale B2B programate pe durata celor 2 zile de forum în care veţi putea stabili până la 16 întâlniri individuale cu partenerii de afaceri din domeniul dumneavoastră de activitate. Futurallia Bucuresti 2015 se adresează firmelor care doresc să întâlnească potenţiali parteneri de afaceri din cele 30 de ţări participante (ex. Canada, China, Congo, Egipt, Maroc, Franţa, Italia etc.) şi să stabilească parteneriate comerciale cu mai mult de 700 de societăţi prezente care vor să-şi dezvolte activitatea la nivel internaţional.

Guvernul României vine în sprijinul dezvoltării sectorului de afaceri din România, susţinând în mod direct Forumul Internaţional de Afaceri Futurallia Bucureşti, prin acordarea unei subvenţii de 70% – reprezentând taxa de participare pentru primele 100 de societăţi înscrise.EvenimentulNEW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Canalul de televiziune Antena 3, prin emisiunea economică INCOME, a subliniat importanţa acestui forum internaţional al oamenilor de afaceri:

Futurallia Bucharest 2015 este organizat de către CCIB RO – FR în parteneriat cu ABC OPREA HOLDING & ASSOCIATES SA. Evenimentul este susţinut de Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Energiei, Întreprinderilor mici şi mijlocii şi mediului de afaceri, Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Vă invit să accesaţi site-ul oficial al Forumului Futurallia Bucureşti 2015: http://www.futuralliabucharest2015.com/ro/

https://youtu.be/VUlCNoqJFH0

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *