Specialiştii în evenimente şi turism sunt invitaţi să se înscrie în APIER

APIER (Asociaţia Profesioniştilor din Industria de Evenimente din România) a fost lansată în vara anului trecut. Mult, puţin, dar a reuşit să organizeze câteva conferinţe de presă şi simpozioane privind importanţa industriei de evenimente din România (MICE) şi, de asemenea, a reuşit să atragă atenţia mass-media către acest domeniu economic vital pentru ţara noastră.

De asemenea, o parte din membrii APIER au participat, anul trecut, la cel mai important târg internaţional dedicat industriei de evenimente, IMEX, organizat în Frankfurt. Până în prezent, APIER a organizat o primă ediţie a MICEPRO – eveniment dedicat industriei de… evenimente (în 2012) şi a înfiinţat MICERO Academy – un program destinat formării şi susţinerii viitorilor specialişti din industria de reuniuni (MICE – Meetings, Incentives, Congresses & Events) din România.

Începând cu luna mai, APIER editează propria revistă online, în engleză, dedicată industriei de evenimente – MEETING POING – care poate fi accesată la http://meetingo.biz.

Vestea bună este că, din această lună, APIER şi deschide porţile pentru a primi noi membri. Singura condiţie este ca ei să aibă tangenţe cu domeniul turismului, al ospitalităţii şi al industriei de evenimente.

Vă puteţi înscrie accesând linkul http://miceromania.info/members-area/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *