Liderii industriei turistice şi partenerii lor, premiaţi la Gala Travel Advisor 2011

► Evenimentul s-a desfăşurat la Complexul Ambasad’Or Events din Otopeni, având ca partener principal societatea de asigurări Travel Guard – Chartis Romania

Luni, 12 decembrie, cel mai cunoscut complex de evenimente de lux şi premium al României, Ambasad’Or Events din Otopeni, a găzduit Gala Travel Advisor – un eveniment dedicat performanţei în turism, organizat, în parteneriat, de Travel Advisor Media şi Ambasad’Or Events.

Prima ediţie a Galei Travel Advisor Media a fost un eveniment dedicat networking-ului, comunicării şi premierii liderilor din industria turistică românească. Evenimentul a fost prezentat de Luciana Petrescu, director general Net Worth Advisory, companie care s-a alăturat în mod natural susţinerii acestei Gale, prin prisma îndelungatei experienţe în domeniul PR şi comunicare, a prezentării de evenimente, dar şi a tradiţionalei colaborări cu Travel Advisor Media.

Partenerul principal al Galei este societatea de asigurări Travel Guard – Chartis Romania, iar parteneri: Scorseze Security International, UNTRR Tours, Hotel Golden Tulip Victoria, Hotel Trianon, Roua Spa şi Cramele Halewood. În cadrul Galei a fost prezentată o colecţie a designerului de bijuterii Alin Dinică, alături de casa de modă DaCapo (makeup artist Maria El Dani). La finalul Galei au avut loc concerte de excepţie: Marian Vasilescu, Diana Bişinicu şi, formaţia Baby Love.

Şi pentru că Gala a fost organizată la numai câteva zile distanţă de Crăciun, Travel Advisor Media s-a implicat în organizarea Serbării de Crăciun a copiilor de la Grădiniţa Nr 75, sector 5, făcând rost de o sală, prin amabilitatea Hotelului  Golden Tulip Victoria, şi de Moş Crăciun, cu sprijinul Agenţiei Moş Crăciun.

Premiile Travel Advisor

Despre premii

Desemnarea câştigătorilor s-a făcut prin consultarea a specialiştilor din industria turistică (touroperatori, hotelieri, instituţii de învăţământ), iar jurizarea a fost făcută de membrii board-ului Asociaţiei Presei de Turism, cea mai nouă structură ce reuneste jurnalişti şi editori de turism, profesionişti cu experienţă în domeniu.

1. Categoria touroperatori
Touroperator-ul de outgoing al anului – Prestige Tours
Touroperator-ul de turism intern al anului – Eximtur
Touroperator-ul de incoming al anului – Karpaten Turism
Touroperator-ul de business & corporate al anului – Accent Travel & Events
Premiul pentru inovare şi dezvoltare – Perfect Tour

2. Categoria hoteluri
Lanţul hotelier al anului – Compania Trend Hospitality, pentru implementarea lanţului Wyndham în România

 
3. Categoria Instituţii de învăţământ specializat pe turism

THR Group (Tourism, Hotel & Restaurant Group)

Categoria transport

UNTRR (Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România)

Categoria Mass-media

Proiectul anului – Travel Mix, prima televiziune de turism din România

Categoria blog-uri de travel

Blog-ul anului: razvanpascu.ro

Distincţii pentru proiecte

Invitation Romania – prezenţa României ca produs turistic în Catalogul TUI – Nouvelles Frontieres Franţa

Dan Anghelescu (La Piovra Turista) – implicare în proiecte sociale prin Agenţia Moş Crăciun (agentiamoscraciun.ro)

Mark Neville Faruggia – Malta Travel, pentru promovarea atât a outgoing-ului, cât şi a incoming-ului pe relaţia Malta-România

Complexul de evenimente al anului – Ambasad’Or Events din Otopeni

Banca anului – Alpha Bank – pentru produsul IMM Turism si sprijinul mediului de afaceri din turism

Omul de turism al anului – Dragoş Anastasiu – pentru inaugurarea TUI Travel Center Romania

Premiile Travel Guard – Chartis Romania

Andrei Munteanu, Travel Manager al Travel Guard – Chartis Romania, a înmânat 6 distincţii din partea companiei pe care o reprezintă. Acestea sunt împărţite pe două categorii: Agenţie de turism clasică şi agenţie de turism online.

Agenţie de turism clasică

Cel mai mare volum de asigurări de călătorie vândute în 2011 – Happy Tour

Cea mai mare primă medie în 2011 – J’Info Tours

Cea mai mare rată de conversie a asigurărilor de călătorie în 2011 – Mondial Voyages

Agenţie de turism online

Cel mai mare volum de asigurări de călătorie vândute în 2011 – Vola.ro

Cea mai mare primă medie în 2011 – eSky.ro·

Cea mai mare rată de conversie a asigurărilor de călătorie în 2011 – Paravion.ro

Speakerii Galei Travel Advisor

Dr. Cristian Cârstoiu ● „Creativitate şi inovaţie pentru afaceri profitabile”. „Fiecare întâmplare poate să devina o experienţă,” spune Dr. Cristian Cârstoiu, fondator Audiosfera şi realizatorul emisiunii Vitamine la RadioLynx. A absolvit Facultatea de Medicină din Bucureşti în 1996, dar nu a profesat niciodată deoarece încă din anii studenţiei şi-a pornit propria afacere. Prin munca sa, dl. Cârstoiu îi sprijină atât pe cei care doresc să îşi dezvolte abilităţile personale, dar şi pe cei care doresc să-şi facă o afacere proprie.

Bruno Medicina ● Născut în anul 1959, la Genova (Italia), a absolvit Facultatea de Psihologie a Muncii în 1983. A parcus întreaga carieră de vânzător, pornind de la vânzari din „uşă în uşă”, pe vremea studenţiei, până la colaborarea cu cele mai mari firme din Europa. Interesat şi de aspectul teoretic al vânzării, şi-a perfecţionat cunoştinţele de psihologie în domeniul comercial, urmând cursuri de specializare în Programarea NeuroLingvistică, Analiză Tranzacţională, Hipnoză Eriksoniană şi Tehnici de comunicare, lucrând alături de cei mai renumiţi traineri în domeniu. Astfel, de aproximativ 20 de ani, în paralel cu activitatea de vânzător şi coordonator al reţelei de vânzători, dirijeaza în Italia şi România o companie de consultanţă care are drept obiectiv dezvoltarea resurselor umane, cu o atenţie specifică la personalul comercial (agenţi de vânzare, echipe de negociatori, manageri comerciali).

Tot în cadrul Galei, Mihai Pastiea, proprietarul agenţiei de turism Neotour International dar şi scriitor de turism, lansează volumele de călătorie „PE ARIPILE GÂNDULUI’  şi „GÂNDURI HAIHUI’, o pledoarie pentru „turismul pentru educaţie” şi „educaţia prin turism”.

Despre Travel Advisor Media

Travel Advisor Media este o societate comercială cu profil mass-media dedicată industriei de turism, care oferă soluţii de promovare şi consultanţă agenţiilor de turism în principal dar şi celorlalte structuri implicate în dezvoltarea, promovarea sau vânzarea de servicii turistice.

Apărută pe piaţa companiilor româneşti în 2009, Travel Advisor Media şi-a stabilit încă de la înfiinţare, ca şi sector de activitate, oferirea de soluţii media şi consultanţă în relaţii publice pentru agenţii de turism, hoteluri, birouri de promovare turistică sau organizaţii de profil.

Ultimele proiecte lansate pe piaţa de specialitate sunt, în februarie 2011, revista TRAVEL advisor care foloseste ca şi slogan „vocea profesioniştilor din industria călătoriilor”.

Despre Travel Guard – Chartis Romania

Chartis este lider pe piaţa asigurărilor de călătorie, numărând în prezent peste 40 de milioane de clienţi din mai mult de 160 de ţări şi jurisdicţii. Compania are o istorie de peste 90 de ani în piaţa asigurărilor globale, beneficiind de una din cele mai variate game de produse şi servicii din domeniu.

Despre Ambasad’Or Events

Situat în zona de nord a Bucureştiului, pe Drumul Odăii 34-36, pe o suprafaţă de 10.000 mp, complexul Ambasad’Or Events a fost ridicat într-un timp record, de doar opt luni. Cu o denumire obţinută din asocierea a doi termeni care duc cu gândul la segmentul high-end, însă cu preţuri situate la un nivel accesibil, complexul Ambasad’Or reprezintă soluţia „la cheie”, atât pentru organizarea de evenimente corporate, cât şi personale.

Filme de la evenimen (sursa: infotravelromania.ro/blog)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *