Responsabilitate socială: Paralela 45 stimulează participarea la vot

Recunosc și sunt mândru de asta, începând cu 1996, am participat întotdeauna la vot. Am considerat că este o responsabilitate pe care fiecare cetățean ar trebui să și-o asume. Am votat, indiferent că pro sau contra, indiferent dacă am răspuns DA sau NU, dar am votat. Votez pentru că sunt adeptul implicării, nu al absenteismului sau al victoriei prin neprezentare, de orice fel ar fi. Da, foarte mulți oameni recurg la tactica struțului când apare o problemă sau nu sunt de acord cu ceva. Politicienii intră în concediu și dispar o perioadă, angajații iau concedii de odihnă sau medicale etc.

Dar situațiile tot trebuie înfruntate la un moment dat. La fel cu votul. Fiecare vot contează. Apreciez inițiativa touroperatorului Paralela 45, care lansează LOTERIA PUBLICITARĂ: “Mergi la Vot, Mergi în Vacanță”. Premiul: O vacanță de 7 nopți pentru două persoane în Insula Creta cu plecare din București sau Cluj în intervalul 16.09.2019 – 22.09.2019. Pachetul include: Transport avion cursă charter, 7 nopți de cazare cu mic dejun la hotel de 3 stele, transferuri aeroport – hotel – aeroport și asistență turistică locală.

Loteria publicitară Mergi la Vot, Mergi în Vacanță se desfășoară începând cu data de 8 mai 2019 până la data de 26 mai ora 23:59, pe pagina dedicată concursului: https://www.paralela45.ro/mergi-la-vot . La extragere participă toate persoanele fizice cu vârsta minimă împlinită de 18 ani la data înscrierii în loteria publicitară care completează pagina de concurs cu date valide și votează la Alegerile Europarlamentare din data de 26 mai. Chiar dacă este o metodă eficientă de promovare pentru Paralela 45 – ar putea spune cârcotașii – eu zic că nu e chiar așa. Paralela 45 are o imagine puternică de foarte mult timp și ar putea apela la publicitatea clasică alături de multe alte tipuri de promovare, multe tipuri de concursuri, însă când vorbim de responsabilitate socială, jos pălăria. Să nu uităm și faptul că Paralela 45 s-a alăturat și campaniei ”România are nevoie de autostrăzi”. Da, ca să ne meargă turismul și economia, avem nevoie de autostrăzi și este bine să ieșim și la vot.

3 comentarii


  1. Este o initiativa buna dar care ne aminteste in acelas timp de realitatea prezentei la vot in Romania, care este catastrofal de mica.

    Răspunde

    1. Asa este, cred ca a venit timpul ca romanii sa inteleaga ca parerea lor este importanta. Nu putem sa stam acasa si pe urma sa ne plangem ca a iesit cineva ce nu are ce cauta la conducerea tarii.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *