Early booking cu până la 50% reducere

Paralela 45, unul dintre cei mai vechi și mai cunoscuți touroperatori din România, a lansat o primă campanie de early booking pentru sezonul 2019, cu reduceri de până la 50% pentru cazare. Promoția este valabilă până pe 20 octombrie. Pachetele turistice incluse în această promoție sunt pentru Turcia (Antalya și Alanya) și pentru Grecia (Creta – Heraklion și Rodos), cu plecări din București, respectiv pentru Antalya, Alanya și Creta – Heraklion pentru plecări din Cluj-Napoca.

Pentru Turcia, reducerile sunt de până la 50%, pentru Rodos – de până la 37%, iar pentru Creta, de până la 35%.

Menționăm că Antalya, vedeta sezonul estival 2018, Grecia, Spania, Portugalia și România au fost cele mai căutate destinații din oferta turoperatorului Paralela 45, în sezonul 2018, ale cărui vânzări au crescut cu 25% în primele nouă luni ale anului și estimează că va ajunge la un rulaj anual de 60 de milioane de euro. 2018 a fost anul cu cele mai multe curse charter spre Antalya, un număr de 10 pe săptămână, cu plecare din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Târgu Mureș, dar și spre Alanya, una pe săptămână, introdusă în acest an, pentru a scurta durata de transfer a turiștilor spre Side și Alanya.

Valoarea medie a unui sejur pe charter a fost de 650 de euro/persoană. Aproximativ 10% dintre clienții turoperatorului, persoane între 30 și 65 de ani, cu venituri peste medie și familiarizate cu metodele de rezervări și/sau plata online, au preferat să cumpere prin intermediul platformei web. Procentajul lor ar putea să crească anul următor la 12-15%.

Agenţia de turism Paralela 45 a fost înființată în aprilie 1990, fiind una dintre primele trei agenții private din România. Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Croatia, circuite culturale şi istorice în diverse destinaţii, programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, precum şi turism de business, Paralela 45 combină experiența acumulată în 28 de ani cu capacitatea de a ţine mereu pasul cu noile tendințe din turism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *