Retro party cu DJ Sorin Lupaşcu la Club The Hub

Clubul The Hub, din Bucureşti (Str. Bărăţiei 31, fostul Music Club), organizează un retro party vineri, 16 decembrie, începând cu orele 21.00, cu o legendă a discotecilor din România: DJ Sorin Lupaşcu. Sorin Lupaşcu foloseşte şi în prezent discuri vinil sau benzi de magnetofon şi nu se mulţumeşte cu uşurinţa mixării mp3-urilor.

Sorin Lupaşcu, acum în vârstă de 57 de ani, a fost, poate, cel mai popular DJ între anii 1974 şi 1996. Atunci punea muzică în faimoasa Disco Ring din Costineşti (care era la acea vreme cea mai mare discotecă în aer liber din Europa de Est) sau la balurile studenţeşti din Iaşi. Fireşte, “armele” lui erau discurile vinil, benzile de casetofon sau casetele audio. În prezent, Sorin Lupaşcu este antrenor de aikido şi producător de emisiuni radio şi TV despre muzica românească, dar din când în când continuă să fie DJ, neuitând prima dragoste. Prima seară de dans a organizat-o în clasa a VII-a, folosindu-se de un casetofon şi de casete împrumutate. În trei luni petrecute punând şină de tramvai în oraş a câştigat opt sute de lei, bani ce l-au ajutat să-şi cumpere propriul casetofon.

Sorin Lupaşcu a avut chiar şi propria discotecă: o sală din căminele T1 şi T2 ale Facultăţii de Chimie din Iaşi. A văruit, a investit în lumini şi în difuzoare, şi-a făcut chiar şi un discoball. Discoteca ţinea de joi până duminică, începea la 21.00 şi dura trei ore, iar intrarea costa trei lei, bani ce ajungeau în contul Uniunii Studenţilor.

Clubul “The Hub” a fost inaugurat pe 25 noiembrie, în acest an, în locaţia care înainte a găzduit “Music Club” (în spatele magazinului Cocorul). Situat ultracentral, Club The Hub este locul de întâlnire al oamenilor de succes, al oamenilor care iubesc distracţia, cultura, muzica şi socializarea.

De asemenea, Club The Hub organizează atât evenimente corporate (conferinţe, party-uri tematice, conferinţe de presă, cofee break-uri, briefing-uri, lansări de produse), cât şi evenimente private (cununii, aniversări, botezuri, nunţi, petreceri pentru copii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *