Club The Hub vă propune un Revelion unic şi un 2017 plin de evenimente

Clubul The Hub s-a deschis pe 25 noiembrie, în fosta locaţie a Music Club, din Strada Bărăţiei nr. 31 (în spatele magazinului Cocorul). Până în prezent, a organizat o serie de concerte live cu formaţii precum Publika, Friends, Claudiu Mirea & Band, Power Station, Avenue, iar printre DJ-ii care animă atmosfera se numără DJ Sorin Lupaşcu, DJ Kriss şi DJ Bognik (Bogdan Nicolescu). De asemenea, The Hub a găzduit petreceri corporate de Crăciun şi este partener cu Teatrul Roşu, aici desfăşurându-se, săptămânal, piese de teatru şi stand-up comedy.

Pentru mine, ca om de comunicare şi de turism, este o mare provocare să fiu implicat în activitatea şi promovarea unui club. Mai ales că u club presupune o activitate complexă: loc de socializare şi spaţiu de comunicare. Conceptul de club este unul foarte serios, un astfel de loc putând genera prietenii, dar şi business. Nu degeaba se numeşte… The Hub.

Cluburile din Bucureşti şi din România au devenit o atracţie din ce în ce mai mare, inclusiv pentru turiştii străini. Atmosfera este unică, preţurile, mai mici decât… la ei. Iar programele cluburilor bucureştene sunt prelungite până spre dimineaţa sau, cel puţin, foarte flexibile. În plus, noi, românii, dăm dovadă de creativitate şi de un spirit de comunicare unic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Club The Hub vă propune un super Revelion la kilometrul zero al Bucureștiului! Muzica live cu formațiile AVENUE si Power Station si atmosfera de dans asigurată de DJ Kriss! Un Revelion unde veniți cu prieteni și vă faceți prieteni! Lăsați stresurile la ușă și intrați cu noi, plini de optimism, într-un an mai bun!

Fireşte că există şi oferte speciale, anume reducere de 10% pentru grupurile de peste 10 persoane şi reducere de 20% pentru grupurile de peste 20 de persoane! Pentru rezervări sunaţi la 0724 200 070.

Club The Hub este locul de întâlnire al oamenilor de succes, al oamenilor care iubesc distracţia, cultura, muzica şi socializarea. De asemenea, Club The Hub organizează atât evenimente corporate (conferinţe, party-uri tematice, conferinţe de presă, cofee break-uri, briefing-uri, lansări de produse), cât şi evenimente private (cununii, aniversări, botezuri, nunţi, petreceri pentru copii).

Pentru 2017, urmează petreceri tematice, gen singles party sau retro party, evenimente dedicate expaţilor, multe concerte ale unor trupe în vogă, dar şi multe evenimente corporate şi lansări de produse.

Iată doar câteva din programele propuse de Teatrul Roşu, care îşi are sediul tot la The Hub:

  • Stand up cu Victor Drăgan 28 Decembrie 2016 la 20:00 – 21:00
  • „First date” 29 Decembrie 2016 la 20:00 – 21:30
  • „Soț de vânzare” 8 Ianuarie 2017 la 20:00 – 21:30
  • „Amanta de la prânz” 12 Ianuarie 2017 la 20:00 – 21:30
  • „Aventură în patru” 15 Ianuarie 2017 la 17:00 – 18:30
  • „Divorț în ziua nunții” 15 Ianuarie 2017 la 20:00 – 21:30

De asemenea, la aceeaşi locaţie, deasupra Clubului The Hub, se află binecunoscutul club de dans Rio, unde puteţi deprinde kizomba, bachata, tango şi multe altele. Dar mai mult decât atât nu am ce spune, vă las pe voi să experimentaţi… live. Aşa că dau cuvântul imaginilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *