Ponturi de Revelion: Hotelul Privo din Târgu Mureş

011Anul acest am vizitat mai mult ca oricând România, şi am şi promovat-o foarte mult. Pentru că – deşi e un truism şi cu toţii o ştim, deşi parcă nu realizăm încă – avem o ţară foarte frumoasă, cu mare potenţial turistic. Unul dintre oraşele care m-au impresionat foarte mult este Târgu Mureş, unde am fost găzduit de un hotel de 4 stele deosebit şi avangardist – PRIVO.

Ei bine, ce aţi spune de un Revelion la Târgu Mureş? De câţiva ani, românii şi-au redescoperit mai mult propria ţară, iar cu ocazia sărbătorilor de iarnă încep să aleagă şi cele mai frumoase oraşe. Situat în inima Ardealului, orașul este al șaisprezecelea ca mărime din România și al șaselea din Transilvania. Aici trăiește cea mai mare comunitate maghiară urbană din România, ceea ce conferă localităţii o mare diversitate. Lasând la o parte că Târgu Mureş este un oraş foarte frumos şi plin de obiective turistice, în apropiere, la 55 de km, respectiv maxim o oră de mers cu automobilul, se află Sighişoara.

0112Hotelul Privo vă oferă 3 nopţi de Revelion de neuitat, „3 Glamorous Nights”, sub deviza „Be the PRIVO Star”. Pachetul turistic cuprinde pensiune completă (mic dejun, prânz şi cină), petrecerea de Revelion, brunch pe 1 ianuarie, cină gastronomică în compania somelierului Marius Danciu, acces la spa (jacuzzi, infra-red sauna, finnish sauna, fitness) şi o sesiune foto. Toate acestea, la preţul de numai 1400 de lei de persoană.014

 

De asemenea, Privo a pregătit încă o surpriză. Din acestă toamnă colaborarea cu Executive Chef Martin White, care a fost, printre altele, timp ani de zile Executive Chef la Hilton Bucureşti (încă de la deschidere) şi ulterior şi la Hilton Sibiu. Bineînţeles că Martin White va pregăti şi meniul de Revelion!

Privo a pregătit şi pachete turistice de Revelion de 2 nopţi, la preţul de 1.150 de lei de persoană per sejur, respectiv de 4 nopţi, la 1650 de lei de persoană per sejur. Pachetele de Revelion sunt valabile în perioada 29 decembrie – 3 ianuarie.

Executive Chef Martin White
Executive Chef Martin White

Amplasat într-o zonă retrasă și liniștită, aproape de centrul orașului Târgu Mureș, Privo este un concept hotelier în care istoria și modernismul se completează reciproc pentru a crea un stil distinct. Hotelul oferă oaspeților săi camere și apartamente exclusive care redefinesc criteriile de design și confort. Privo este un refugiu minimalist pentru business și relaxare, unde designul propune un dialog cald și primitor cu ansamblul istoric format din Vila Csonka și parcul cu o suprafaţă de 3500mp.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *