Unde mai putem petrece sărbătorile de iarnă. Azi ofertele Paralela 45

0-0-4567104571_04a0fa34b1_b_3Continui să vă prezint cele mai interesante şi diversificate oferte de sărbători. Da, suntem pe ultima sută de metri înainte de Crăciun şi de Revelion. I-am sfătuit întotdeauna pe turişti să nu se culce pe o ureche şi să nu aştepte luna decembrie pentru a se decide în privinţa petrecerii sărbătorilor de iarnă.

Atenţie! Dacă pentru pachetele turistice dedicate sărbătorilor de iarnă aveţi şanse să găsiţi oferte early booking, şansele de a găsi oferte last minute sunt mult mai mici. Da, mai puteţi prinde oferte pe ultima sută de metri, la noroc, însă nu veţi avea norocul de a beneficia şi de reduceri. De ce? Simplu, de Crăciun şi mai ales de Revelion, atât pentru destinaţiile externe, cât şi pentru cele interne, cererea este foarte mare, iar locurile se vor ocupa la un moment dat.

Totuşi, dacă aveţi un buget şi de-abia acum vă decideţi, o agenţie de turism mare, serioasă şi cu multe oferte poate fi şansa dumneavoastră. Astăzi ne oprim asupra ofertelor Paralela 45. Se pare că la finalul acestui an, apetitul de călătorie al românilor a crescut, mai ales că am terminat cursa electorală. Da, nu vă miraţi, românii călătoresc întotdeauna mai mult în afară după anii electorali, când preferă să rămână în ţară.

Paralela 45 bannerIată ce oferte mai are o agenţie care anul viitor aniversează 25 de ani şi care a fost nominalizată 6 ani la rând drept „Most Trusted Brand” în domeniul turismului de către Reader’s Digest. În primul rând, au mai rămas câteva locuri pentru destinaţiile exotice şi calde. În ultimii ani, în pofida crizei, se observă un apetit al românilor cu venituri de la medie în sus pentru destinaţiile îndepărtate.

Vedeta anului pentru Revelion este… Maldive. Avantajul este că Paralela 45 asigură transport charter cu avionul, cu compania Flydubai. Şi în acest caz există oferte LAST MINUTE! Oceanul Indian şi-a dorit o perlă numai a sa, iar natura a înzestrat-o cu un întreg şirag: Maldive! Cea mai frumoasă definiţie a azuriului apelor, plaje cu un nisip ireal de fin şi fierbinte, oaze ale Paradisului, presărate în atoluri învelite în corali. Este singurul loc de pe Pământ unde relaxarea este absolută, într-o armonie perfectă cu decorul exotic şi cu liniştea oferită de aceste insule. Perioada este 26 decembrie – 2 ianuarie, iar transportul charter  Bucuresti – Male şi retur (escală tehnică în Dubai fără debarcarea pasagerilor din Maldivesaeronavă – se staţionează aproximativ 55 de minute) este operat de compania FLY DUBAI – o companie testată de mine, care deţine avioane Boeing 737-800, ultima generaţie. Serviciile includ taxele de aeroport, 6 nopţi de cazare la hoteluri 5* cu masa conform ofertei (mic dejun sau all inclusive în funcţie de hotel), cină festivă de Revelion (cu excepţia hotelului Lux Maldives), transferuri aeroport – hotel – aeroport cu hidroavionul şi asistenţa turistică. Pentru Lily Beach Resort & Spa, un loc în vilă este 4695 de euro (în loc de 5.195, cât era iniţial), iar al treilea adult va plăti 3.495 de euro. Camera single este 6.445 de euro. La Resort Lux Maldives, cu servicii doar de mic dejun, locul în camera dublă este de 4.175 de euro, în loc de 4.675 de euro, iar camera single este 6.845 de euro. Iată, deci, că în acest caz chiar putem vorbi de reduceri „last minute”.

Dar nu toţi dispun de acest buget. Asta nu înseamnă că nu pot petrece Revelionul în destinaţii calde şi exotice. În Thailanda, petrecerea Revelionului costă 1245 de euro de persoană, iar transportul este asigurat de compania Turkish Airlines. Serviciile includ transport cu avionul Bucureşti – Bangkok – Bucureşti, via Istanbul, 7 nopţi de cazare cu mic dejun, din care 4 nopţi în Pattaya la hotel Amari Orchid Resort 5* – Tower Wing (camere deluxe cu vedere la ocean) şi 3 nopţi  în Bangkok la hotel Sukhosol Bangkok 5* (camere deluxe) sau similar, transferuri aeroport – hotel – aeroport, transfer Bangkok – Pattaya şi retur cu autocarul, tur de oraş cu ghid local în Bangkok şi însoţitor român de grup. Atenţie, vremea este ideală în Thailanda, în perioada Revelionului, la ei fiind atunci sezonul de vârf.0-0-4566976639_0d0db0ae6f_b_3

O altă destinaţie care începe să „prindă” la români este Marocul. Ei bine, petrecerea revelionului în Maroc costă 975 de euro de persoană, iar transportul este asigurat tot de renumita companie Turkish Airlines. Dacă doriţi să vă distraţi dar şi să vizitaţi faimoasele orale Casablanca şi Marrakech, aceasta poate fi o ocazie foarte bună. Marocul este, de altfel, perla aristocratică a nordului Africii. Serviciile includ transport avion Bucureşti – Casablanca şi retur (schimbarea cursei la Istanbul), 8 nopţi de cazare cu mic dejun continental la hoteluri de 4* astfel – 3 nopţi în Casablanca, 3 nopţi în Marrakech, 2 nopţi în Fez, 7 cine în restaurantele hotelurilor şi un prânz (31.12), transferuri aeroport – hotel – aeroport, tururile şi vizitele menţionate în program, transport local cu autocar dotat cu aer condiţionat şi ghid local pe tot parcursul circuitului.

0-0-calistaVă este dor de Antalya? Dacă nu aţi petrecut vreodată iarna în vestita rivieră mediteraneană a Turciei, merită să o faceţi acum. Veţi beneficia de condiţii de lux, cu tot cu transport charter cu avionul, pornind de la 495 de euro de persoană şi până la maxim 800-900 de euro de persoană. La aceste preţuri puteţi să vă petreceţi Revelionul inclusiv la renumitele Calista, Rixos sau Maxx Royal. Oferta este generoasă şi cuprinde 32 de hoteluri din Antalya, Belek, Kemer, Lara, Kundu şi Side. Atenţie! Turcii ştiu şi ei să petreacă şi au o gastronomie excelentă. Serviciile includ transport cu avionul cursă charter (zbor direct) Bucureşti – Antalya şi retur, taxele de aeroport şi catering: 95 EURO/ persoană (obligatorii), 5 nopţi de cazare şi masă conform ofertei, transfer aeroport – hotel – aeroport şi asistenţă turistică. Cina de Revelion nu este inclusă în preţ, este obligatorie şi diferă în funcţie de hotel.

O altă destinaţie din ce în ce mai căutată de români este Dubai (Emiratele Arabe Unite). An de an, aici merg, cu scop turistic sau în interes de afaceri/vizite la rude, peste 50.000 de români. Paralela 45 0-0-Dubai_Paralela45_4_1asigură 2 plecări cu TAROM, pe 27 şi 30 decembrie, sejurul incluzând 7 nopţi de cazare cu mic dejun la hoteluri de 4 stele. Preţurile variază între 1000 şi 1500 de euro de persoană. De asemenea, pe 27 decembrie este asigurată şi o plecare cu Wizzair. În acest cat, cazarea este asigurată în hoteluri de 3 şi 4 stele, iar cel mai mic preţ este de 1286 de euro camera standard cu mic dejun, la hotelul City Maxx Bur, de 3 stele.

Paralela 45 s-a gândit şi la familiile cu buget şi mai mic. Chiar dacă transportul este cu autocarul, destinaţiile sunt apropiate. Un revelion în Istanbul, cu plecare din 29 decembrie, 4 nopţi de cazare cu mic dejun, la 3 stele, costă 235 de euro de persoană, iar un Revelion în Viena, cu înnoptări şi în Budapesta, costă 339 de euro de persoană. Plecarea este pe 29 decembrie, şi vorbim de 5 nopţi de cazare la hoteluri de 3 şi 4 stele în cele două oraşe imperiale. Minicircuitul include tur panoramic de oraş în Budapesta, Bratislava şi Viena şi o excursie la Cotul Dunării (Szentendre, Visegrad, Esztergom).

Ca de obicei, vă recomand să vă faceţi, la agenţia de la care achiziţionaţi pachetul turistic, asigurările de sănătate (Doamne fereşte, nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla şi nu cred că vă doriţi să scoateţi din buzunar mii de euro dacă veţi avea probleme de sănătate) şi storno (la fel, nu se ştie dacă nu vi se va întâmpla ceva justificat înainte de petrecerea concediului, gen incendiu, probleme de sănătate etc.). Înainte de a vă lăsa atraşi de mirajul preţurilor, verificaţi seriozitatea agenţiei!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *