Moş Crăciun există! Şi are şi agenţie!

mos-craciun-23Crăciunul este, probabil, cea mai aşteptată sărbătoare şi perioadă a anului. Deşi se celebrează doar 3 zile, toată luna decembrie stă sub semnul Crăciunului. Cadouri, întâlniri cu cei dragi, familie, prieteni, bună dispoziţie, poate şi împăcare sau momente de meditaţie. Dar ce ar fi Crăciunul fără cel care-l simbolizează? Adică fără Moş Crăciun?

Cel mai frumos cadou de sărbători făcut celor dragi este un Moş Crăciun! Ei bine, aflaţi că moşii se şi pot închiria. Şi sunt cât se poate de autentici. În Bucureşti există Agenţia Moş Crăciun, care se ocupă chiar cu asta. Ea a dezvoltat, în cei 20 ani de activitate, un pachet complex de servicii pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă, punând la dispoziţia clientilor săi Moşi Crăciuni, Spiriduşi şi Crăciuniţe pentru firme sau particulari.

Agenţia Moş Crăciun vă oferă mai multe tipuri de moşi, care pot face faţă absolut oricărei situaţii. Să-i trecem în revistă!

Moş Crăciun la tine acasă. De Crăciun, cu toţii suntem copii şi aşteptăm să vină Moşul. Dar să începem totuşi cu… copiii. Moş Crăciun particular este cea mai plăcută surpriză pe care o puteţi face familiei, copiilor sau prietenilor! Fiind vorba de un Moş Crăciun adevărat (agenţia garantează şi vârsta, şi experienţa de dialog cu copiii a celui mai iubit bătrân), acesta va şti ce întrebări să pună pentru a verifica dacă cei prezenţi îşi merită cadourile. Tariful este de 200 de lei per prestaţie, în funcţie de numărul de copii.

Moş Crăciun corporate îşi dedică timpul grădiniţelor, angajatorilor, angajaţilor şi copiilor acestora sau partenerilor de afaceri! Orice petrecere de Crăciun poate deveni mai autentică prin prezenţa unui Moş Crăciun profesionist, care îi va lăuda pe cei merituoşi şi îi va motiva pe toţi cei prezenţi să fie mai buni pe viitor. În acest caz, tariful este de 50 Euro/oră (dar există un tarif special pentru şcoli şi grădiniţe, de 8 lei/copil, minimum 160 lei/ prestaţie).Mos-Craciun-promoter

Dar uneori avem nevoie şi de spaţii publice. Aici vorbim de Moş Crăciun animator – pentru magazine, restaurante, baruri etc.! Moşi Crăciunii agenţiei cu acelaşi nume vor întregi atmosfera de Sărbătoare, invitând clienţii, discutând cu ei, oferindu-le mici atenţii sau materiale publicitare. Programul lor poate fi personalizat, în funcţie de specificul fiecărei locaţii şi de obiective. Tariful este de 25 Euro/oră; 40 Euro/două ore/zi; 60 Euro/patru ore/zi.

În al patrulea rând, moşul poate să vă şi promoveze afacerea! Da, vorbim de Moş Crăciun promoter! Acesta va împărţi pentru firma dumneavoastră materiale promoţionale în punctele cheie din Bucureşti! Tarifele sunt: 25 Euro/ora; 40 Euro/două ore/zi; 60 Euro/patru ore/zi.

Puţini ştiu că Moş Crăciun poate fi şi curier! Deşi e normal, ţinând cont că vizitează atâtea case. Probabil că este cel mai aşteptat curier din lume. Partenerii dumneavoastră de afaceri pot primi cadourile speciale pe care le-aţi pregătit direct de la Moş Crăciun. Tariful este de 7 Euro/livrare în Bucureşti (minim 5 livrări).

rochie-craciunitaÎn final, probabil că ne veţi întreba dacă Moş Crăciun nu are şi o parteneră. Fireşte că are, există Crăciuniţele! În oricare dintre variantele mai sus menţionate, Moş Crăciun poate fi însoţit sau înlocuit de Crăciuniţe profesioniste. Tarifele sunt de 50 Euro/oră; 85 Euro/două ore/zi; 100 Euro/patru ore/zi.

Ar mai fi de spus că Agenţia Moş Crăciun poate organiza de la zero, pentru firme şi grupuri, inclusiv petrecerile de Crăciun, având o serie de locaţii de top. Deci moşul nu se limitează doar la cadouri, ci poate sprijini… afaceri. Deoarece, cu ocazia petrecerii de Crăciun sunt răsplătiţi partenerii şi angajaţii, ei devenind, fireşte, şi mai fideli anul viitor, dacă are grijă de ei Moş Crăciun.

Cum îl puteţi găsi pe Moş Crăciun? Pe internet, la www.agentiamoscraciun.ro, unde veţi vedea şi toate celelalte repere de contact. Reţineţi un lucru: Moş Crăciun s-a modernizat, are blog, dar şi facebook şi twitter. Şi vă răspunde garantat!

În încheiere, aş vrea să vă spun că Agenţia Moş Crăciun are un istoric interesant. A fost înfiinţată în urmă cu peste 20 de ani, de către doi studenţi la acea vreme, într-o cameră obscură din Complexul studenţesc Regie. Unul din cei doi studenţi de la acea vreme este Dan Anghelescu, proprietarul MOS_CRACIUN_10agenţiei de turism La Piovra Turista. După cum spune Dan, Am început în primul an timid şi fără prea mulţi bani, dar cu dorinţa puternică să realizăm ceea ce nu se făcuse până atunci, închirierea Moşului Crăciun Adevărat. Anii au trecut şi noi ne-am îmbogăţit cunoştintele despre copii, despre părinţi, despre companii… Despre tendinţe şi mai ales despre cerinţele clienţilor noştri. Acum închiriem şi Moş Nicolae, moşul care îţi pune o nuieluşă în cizme, dacă nu ai fost cuminte. La cerere moşul poate veni însoţit de Crăciuniţe care sa îl ajute la împărţit cadouri. În fiecare an am mos-nicolae-13îmbunătăţit imaginea şi scenariul lui Moş Crăciun, pentru a părea cât mai real, am adunat experienţă iar acum reuşim să rămânem pentru copiii noştri o frumoasă şi constructivă amintire din copilărie. Poveţele primite de la Moş Crăciun sunt rostite copiilor de părinţi şi bunici pe tot parcursul anului şi aşa copiii noştri sunt mai buni, mai cuminţi şi mai fericiţi. Petrecerile de Crăciun organizate de companiile care au închiriat un Moş Crăciun de la noi au fost foarte distractive şi de neuitat. Acum suntem cea mai puternică companie care închiriază Moşi Crăciuni adevăraţi”.

Îl cunosc de mult timp pe Dan Anghelescu şi pot spune că este chiar entuziasmat de acest business, în pofida faptului că are business-uri şi mai mari, precum o agenţie de turism şi apartamente în regim hotelier. Dar ce e mai frumos decât să faci fericiţi copiii şi nu numai, de Crăciun?

Fiind un business, Agenţia Moş Crăciun este marcă înregistrată încă din 1993 şi deţine Certificat de Înregistrare Marca Nr.48746 eliberat de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *