Vă invit la VINVEST 2014 – Anul Porților Deschise

Îmi face plăcere să vă prezint un eveniment deja tradiţional şi important, unde sunt partener media precum şi cu blogul meu. VINVEST, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș si Asociația Degustătorilor Autorizați din România vă invită să participați la cea de-a 11-a ediție a Salonului Internațional de Vinuri VINVEST în perioada 11-13 aprilie 2014, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

În dorința de a deschide noi punți de comunicare între consumatorii vinului românesc și internațional și având convingerea că această nobilă licoare reprezintă cel mai bun liant între suflete, VINVEST își propune ca, anul acesta, pe parcursul întregii perioade a Salonului, să organizeze o serie de evenimente, reunite sub genericul „Zilele Vinului, Gastronomiei și Culturii Internaționale”.Prin urmare, în data de 12 aprilie 2014, sub egida Consulatului Onorific al Spaniei la Timișoara reprezentat de consulul onorific JoseMiguel Vińals Arińo, va avea loc Ziua Vinului,Gastronomiei și Culturii Spaniole.

Lansările de noi mărci de vinuri, show-urile gastronomice susținute de Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din România, precum și demonstrațiile de asociere a vinului cu mâncarea prezentate de Organizația Somelierilor din România vor constituipunctele de atracție ale evenimentului.

Sectorul vitivinicol, utilajele de vinificație și serviciile conexe vinului vor avea o mai mare vizibilitate prin prezența în salon a reprezentanților Asociației Presei Agricole din România (APAR) recunoscută de Rețeaua Europeană a Jurnaliștilor Agrarieni în noiembrie 2013, la Bruxelles. ENAJEuropean Network of Agricultural Journalists reuneşte asociaţiile naţionale ale jurnaliştilor agrarieni europeni şi comunicatorii din 17 state membre ale Uniunii Europene. 

Turismul vitivinicol va fi promovat prin intermediul Televiziunii Naționale de Turism Travel Mix si, implicit, prin emisiunea Savurează România realizata în parteneriat cu agenția de turism Accent Travel, Nelstill, Rabitt Media și Editura Litera.

„Am avut un an viticol 2013 binecuvântat de Dumnezeu cu licoare bahică ce a umplut pivnițele! A fi prezent la VINVEST 2014 în calitate de expozant înseamnă a exista pe piața din vestul țării, a împărtăși celor din alte domenii de activitate arta de a produce și de a degusta vinul, a fi în slujba lui. Organizarea Zilelor Vinului, Gastronomiei şi Culturii Internaţionale va atrage un număr semnificativ de vizitatori, o creştere a vânzărilor, promovarea evenimentului realizându-se şi prin intermediul consulatelor partenere”, subliniază Lucia Pîrvu, expert degustător, organizator VINVEST.

Partenerii principaliai evenimentului sunt: Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Autoritatea Națională pentru Turism,Primaria Municipiului Timișoara,Radio România Antena Satelor, Casa Lux, Ioana, Millesime, Ferma, Travel Mix TV.

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună cu o săptămână înainte de Sărbătorile Pascale!

www.vinvest.ro

www.facebook.com/salonul.vinvest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *