O parte din viaţa mea: Academia şi insula Atlantykron

În acest an, merg a douăzecea oară, timp de zece zile, pe misterioasa insulă Atlantykron, situată lângă satul şi ruinele cetăţii Capidava, la 18 km nord de Cernavoda.

Acolo, se desfăşoară, fără întrerupere, din 1990, Academia de vară Atlantykron. Prima oară am fost în 1993 şi… m-am „îmbolnăvit”. Ţinând cont că este a 20-a oară când mă voi afla aici, înseamnă că voi fi petrecut 400 de zile din viaţa mea pe acea insulă. Este ceva… În acest an, peste 300 de tineri, lectori, invitaţi, se vor regrupa pe fermecătoarea insulă, între 3 şi 12 august. Pregătirile au început deja, noi, organizatorii, lucrăm la programe.

Cu nostalgie faţă de anul trecut şi cu nerăbdarea revenirii pe acel petic de pământ aflat în mijlocul Dunării, vă postez un film realizat, anul trecut, de o echipă a primei televiziuni de turism din România – Travel Mix – partener media al Academiei Atlantykron, alături de genericul Academiei Atlantykron 2011.

Un comentariu


  1. Domnule Badulescu,Mi-ar face o deosebita plcreae sa stabilim o intalnire ,pentru a gasi puncte comune de interes ;in acest sens va propun o colaborare,bazata pe proiectele dumneavoastra viitoare,deoarece lucrez pe fonduri europene;am mai multe echipe,care lucreaza proiectele de finantare si le aproba,in acest sens va pot trimite o lista de proiecte aprobate si implementate deja,pentru care s-au obtinut finantarile.Daca am reusit sa va starnesc interesul ,m-as bucura sa va pot fi de folos in proiectele dumneavoastra,impreuna cu echipele noastre!Aveti un blog tare interesant,felicitari!o seara minunata!Cu respect si simpatie,Maria-Georgeta Secareanu

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *