„Trăieşte-ţi viaţa!”: despre învăţământul turistic şi calitatea serviciilor, cu Răzvan Pîrjol (THR Consulting Group)

Vineri, 2 decembrie, la orele 15.30, pe Money Channel se difuzează cea de-a opta ediţie a emisiunii de turism „Trăieşte-ţi viaţa”. Prezentatori: Andreea Negru şi Traian Bădulescu. Invitat: Răzvan Pîrjol, CEO, Director General, THR Consulting Group şi preşedintele Clubului Skal din România. Vom discuta despre calitatea instruirii personalului din turismul românesc, cum îşi face „temele” învăţământul vocaţional de turism din România, la ce specializări stăm bine, la ce nu,  de ce specialiştii noştri în turism pleacă peste hotare şi unde pleacă în mod deosebit etc.

Răzvan Pîrjol

„Trăieşte-ţi viaţa este difuzată în reluare de 4 ori în week-end, deci nu aveţi cum să o rataţi: atât sâmbătă, cât şi duminică, de la orele 09.00 şi de la 16.45.
Partenerul acestei emisiuni este Alpha Bank.

Despre Răzvan Pîrjol

Licenţiat al prestigiosului institut hotelier de la Glion, Elveţia, este implicat în industria turismului, cu accent pe ospitalitate internaţională şi educaţie managerială în turism. Având o experienţă de peste 15 ani, şi – a adus aportul la dezvoltarea educaţiei profesionale în România. Vorbeşte fluent 5 limbi străine şi a deţinut funcţia de director al şcolii hoteliere de la Glion până în anul 2004. A fondat compania elveţiană de consultanţă Leading Choice care furnizează soluţii pentru educaţia în domeniul ospitalităţii. Experienţa managerială, atitudinea proactivă şi pasiunea pentru cunoaştere îl recomandă ca specialist în domeniul formării profesionale în domeniul turismului. Se ghidează după motto – ul „Teach to do things right vs. Teach the right thing to do”.
Din 2007 conduce THR-CG, iar din noiembrie 2011 a fost ales preşedinte al Clubului profesioniştilor din turism – Skal Romania.

Despre „Trăieşte-ţi viaţa”

„Trăieşte-ţi viaţa” este o emisiune de tip magazin general de turism, realizată în parteneriat de Travel Advisor Media şi Money Channel. Mesajul proiectului „Trăieşte-ţi viaţa” este acela că, indiferent de cât timp petreci la serviciu, de probleme, de stres, de schimbările din viaţa ta, nu trebuie să uiţi de timpul liber, de lucrurile care te fac să fii fericit.

„Trăieşte-ţi viaţa” îşi propune să ofere telespectatorilor sugestii despre modul în care îşi pot petrece timpul liber, weekend-urile, concediile etc. Emisiunea – transmisă live – este un show magazin complex, care combina atent rubricile cu discuţiile dintre cei doi prezentatori – Traian Bădulescu, expert în turism şi editor, director general al firmei „Travel Advisor Media” şi Andreea Negru – redactorul şef al The Money Channel, alături de invitaţii lor.

Emisiunea prezintă cronici de călătorie, cu bune şi cu rele, sfaturi turistice, puncte de interes, amănunte despre destinaţiile turistice, obiceiurile, clima, gastronomia şi modalităţile de distracţie din destinaţiile analizate.

„Trăieşte-ţi viaţa” vine în întâmpinarea unui public cu educaţie medie şi peste, interesat să descopere cele mai bune şi interesante destinaţii de vacanţă. Rubricile sunt construite dinamic, cu texte simple, prezentate alternativ de cele două voci calde, tinere, în ritm alert.

Emisiunea va fi interactivă, iar telespectatorii vor fi implicaţi direct în dezvoltarea produsului media prin intermediul impresiilor, fotografiilor şi imaginilor video transmise pe adresa emisiunii.

Informaţiile, imaginile, experienţele personale ale invitaţilor şi telespectatorilor emisiunii pot oferi, astfel, o alternativă inedită şi atractivă la ofertele turistice obişnuite promovate în mass-media.

„Trăieşte-ţi viaţa” explorează o piaţă în creştere în România, cu un real potenţial de publicitate, adresându-se unei game foarte largi de produse, de la ofertele turistice la serviciile asociate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *