Târgul de Turism al României aniversează 25 de ani! Ediția 49: 15-18 februarie, la ROMEXPO

În perioada 15 – 18 februarie, te invităm cu entuziasm la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Evenimentul are loc în pavilionul B2 din Centrul Expozițional ROMEXPO și prezintă cele mai avantajoase pachete turistice pentru anul 2024. Fie că ești în căutarea unei escapade urbane sau a unei vacanțe pe o insulă exotică, avem opțiuni pentru toate gusturile.

Prima ediâie a târgului de turism de la ROMEXPO a fost în aprilie 1999. Am fost prezent și atunci, când eram șef de departament al primului săptămânal de turism din România, ”Ziua Turistică”. În finalul articolului, o să puteți vedea câteva fotografii de arhivă, de la primele ediții, mai precis în perioada 1999-2001. În ediția ”Ziua Turistică” din aprilie 1999, dedicată primei ediții a ”Târgului Național de Turism”, așa cum se numea atunci evenimentul, chiar titrasem, alături de redactorul-șef, șeful meu de la acea vreme și actual mentor și prieten, Marian Constantinescu – ”Turismul românesc s-a întors acasă”. Și am avut dreptate.

Dar vom reveni cu amintirile cât de curând. Momentan, Târgul de Turism al României aniversează 25 de ani de la prima ediția, iar în noiembrie, va avea o altă aniversare, ediția 50. Să revenim la ceea ce se va întâmpla acum.

Bucură-te de reduceri de până la 50% la city break-uri în Barcelona, Veneția, Paris, Madrid, Londra, Milano și Florența, sau alege un pachet pentru concediul de vară, cu o reducere de până la 40%, în  Turcia, Bulgaria, Grecia, Spania, Italia sau Cipru.

Dacă ai în plan o destinație exotică, la #TTRI2024 găsești pachete de lux cu buget accesibil. Companiile au pregătit reduceri de până la 30% pentru Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Zanzibar sau Punta Cana.

Agențiile și tour operatorii se întrec în oferte și pentru vacanța de 1 Mai și Paște 2024. Alege cele mai bune variante de cazare pe litoralul românesc sau în inima Carpaților, cu un discount de până la 30%.

Pe lângă partea expozițională și pachetele avantajoase pregătite pentru pasionații de călătorii, Târgul de Turism al României oferă și o platformă interactivă de dezbateri în care se prezintă exemple de bune practici din domeniul turismului, atât la nivel național, cât și internațional. Scopul este de a identifica soluții eficiente pentru promovarea și dezvoltarea durabilă a sectorului turistic.

Mai mult decât atât, manifestarea intermediază și întâlniri de business între antreprenori și reprezentanți ai domeniului turistic, într-un cadru profesionist de networking.

Program vizitare:

15 – 17 februarie, în intervalul orar 10:00 – 18:00

18 februarie, în intervalul orar 10:00 – 16:00

Bilet intrare: 20 lei/zi

Detalii suplimentare pe www.targuldeturism.ro

Fotografii din arhiva Târgului de Turism al României din perioada 1999-2001 (colecția ”Ziua Turistică” și Traian Bădulescu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *