Reduceri de Paște la circuite de top cu DAL Travel

Iepurașul DAL cel dulce, multe circuite aduce!

Campania începe pe 12 aprilie și durează până pe 24 aprilie. Reducerile ajung până la 150 de euro de persoană, iar circuitele vizate au călătoria în perioada mai – noiembrie 2023

Reducerile includ destinații de top: SUA, Mexic, Peru, Namibia, Patagonia, Galapagos, Africa de Sud, dar și circuite în Europa

► DAL Travel lansează circuite unice: America Express, Revelion în Senegal, Marele circuit al Braziliei

DAL Travel lansează o campanie de reduceri de Paște cu o varietate de circuite atractive, destinații de top și reduceri impresionante. În perioada 12 – 24 aprilie, turiștii pot beneficia de reduceri de până la 150 de euro/persoană, respectiv 300 de euro/cuplu, pentru circuite în SUA, Mexic, Peru, Namibia, Patagonia, Galapagos, Africa de Sud, dar și în Europa.

Consultanții DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice tip premium, au remarcat o creștere substanțială a numărului de rezervări pentru circuitele care vizau perioada Paștelui, fiind integral vândute. Datorită acestui succes, agenția a decis să lanseze o campanie de reduceri pentru vacanțele ce pot fi rezervate acum, cu data de călătorie valabilă pe tot parcursul anului, inclusiv în vacanța de vară.

Campania, sub denumirea “Iepurașul DAL cel dulce, multe circuite aduce!”, include peste 40 de circuite, în toate colțurile lumii. Printre destinațiile de top se numără SUA, Mexic, Peru, Namibia, Patagonia, Galapagos, Africa de Sud, dar și circuite în Europa, iar turiștii pot accesa locurile deschise pentru partaj sau pot adresa o solicitare agenției în acest sens.

DAL Travel lansează, de asemenea, circuite noi pe piața românească de profil, cum ar fi: Un alt fel de Mexic, 7 Capitale Baltice și Nordice, Coasta de Fildeș – Gabon – Sao Tome & Principe – Angola, SUA: Coasta de Vest și croazieră în arhipelagul hawaiian, la care deja primele locuri s-au vândut.

De asemenea, în această perioadă, DAL Travel a lansat și circuite originale, cum ar fi: America Express, Altiplano Chile Bolivia, Brazilia – Marele circuit, Revelion Senegal, despre care se vor oferi detalii în viitor.

”Campaniile noastre precedente s-au bucurat de un mare interes, ceea ce arată apetitul crescut al turiștilor pentru destinațiile exotice și pentru circuitele cu însoțitor de grup, iar în acest context orice reducere prezintă interes. Perioada aceasta de vacanță, ocazionată de Sfintele Sărbători de Paște, este un prilej pentru a alege următoarele călătorii, așa că am lansat actuala campanie de reduceri. Știm că timpul zboară, motiv pentru care deja a început vânzarea primelor programe de Crăciun și Revelion, la care vom mai adăuga o mulțime de alte destinații surpriză. Iar din partea mea și a echipei DAL, transmitem urarea Paște Fericit!”, precizează Daniela Nedelcu, director general al agenției DAL Travel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *