Acum puteţi cumpăra apartamente în singurul complex de pe malul Lacului Snagov

club_mare_01“Club Lac Snagov” este numele celui mai nou proiect powered by Paralela 45 şi Alin Burcea. Este vorba de unicul ansamblu rezidenţial din zona lacului Snagov, cu 75 de apartamente amplasate în trei corpuri de clădire. Acestea vor fi predate “la cheie” cel târziu la începutul anului 2017. „Club Lac Snagov” este amplasat în apropierea Palatului Snagov, la numai câteva minute de podul care te duce la Insula Snagov (300 de metri distanţă), un loc plin de istorie, unde se presupune că este îngropat domnitorul Vlad Ţepeş. Pentru cei care nu ştiu, pe Insula Snagov şi la mănăstirea cu acelaşi nume se poate ajunge acum şi cu picioarele, nu doar cu barca, acum câţiva ani fiind construit un pod.

Locaţia este accesibilă atât de pe DN1 – aproximativ 4,5 km, cât şi de pe noua autostradă Bucureşti – Ploieşti (care este la doar 4 km de complex). Accesul în zonă se poate face şi prin pădure, evitându-se drumurile rurale.WP_20151107_022

Am vizitat şi eu complexul, iar lucrările, permanent supravegheate, sunt într-un stadiu destul de avansat. Cei interesaţi sau cei pur şi simplu curioşi pot urmări online, în timp real, stadiul lucrărilor aici – http://clublacsnagov.click2stream.com/ Zona chiar reprezintă o oază de linişte, iar de aici până în Bucureşti poţi face între 15-20 de minute în week-end, până la maxim 45 de minute când e foarte aglomerat.

Decizia de a construi complexul pe malul Lacului Snagov a fost luată după o verificare amănunţită a zonei, în momentul în care grupul Paralela 45 a constatat faptul că nu există nicio investiţie tip “condominium” în zonă. În acest fel se păstrează caracterul de UNICITATE. Fireşte, zona Snagovului şi accesul direct pe lac reprezintă un atu important.

WP_20151107_029Cele 78 de apartamente sunt construite în trei blocuri cu trei etaje şi mansardă, terenul aferent având o suprafaţă de 7.000 de metri pătraţi. Locuinţele sunt de mai multe tipuri, de la garsoniere de 37 mp, care costă 45.000 de euro, apartamente cu două camere, care se vând cu preţuri între 78 şi 82.000 de euro şi până la apartamente mai mari, de trei sau patru camere, cu 117 mp şi terasă, care costă între 130.000 de euro şi  175.000 de euro. Complexul de locuinţe are o piscină acoperită, un teren de tenis şi debarcader la lac, la care vor avea acces toţi rezidenţii. În toate preţurile e inclusă cel puţin o parcare.

„Am scos deja la vânzare locuinţele din primul şi singurul proiect de apartamente construit pe malul lacului Snagov. Deja, o parte din apartamente au fost vândute. Până acum, la Snagov s-au vândut numai vile. Cine dorea să locuiască cu vedere la Lacul Snagov, trebuia să dea un milion de euro pe o vilă. Acum, un apartament costă de 10-15 ori mai puţin, iar cheltuielile de întreţinere sunt la fel, de 10 ori mai mici”, a subliniază iniţiatorul proiectului, Alin Burcea, proprietarul grupului de turism şi imobiliare Paralela 45. Burcea crede în potenţialul turistic al Snagovului, care este, practic, cea mai apropiată zonă turistică de Bucureşti.club_mare_02

Grupul Paralela 45 nu se află la primul proiect de acest fel. Până în prezent, a mai dezvoltat cu succes complexe rezidenţiale în staţiunile Neptun (Residence, Agat şi Onix) şi Predeal (Club de Munte, Vila Alina şi Hotel Atelier). De asemenea, Paralela 45, recunoscut drept unul dintre cei mai mari touroperatori din România, şi aleasă drept brandul numărul 1 în turism din ţara noastră mai mulţi ani la rând de către „Reader’s Digest”, mai deţine hotelul „Stil – Best Western” din Bucureşti.

Cei interesaţi pot accesa site-ul www.clublacsnagov.ro

intro-bg-9WP_20151107_0042014-62014-3plan-proiect

Un comentariu


 1. Hello!
  Am observat ca se discuta pe domeniu imobiliar aici si vreau sa pun o intrebare.
  Am 2 garsoniere ramase de pe urma bunicilor mei si as vrea sa le vand fara sa platesc vreun comision.
  Pe romaneste, unde as putea sa le vand fara a avea de-a face cu intermediari.
  Am tot cautat site-uri de genul, dar peste tot dau de agentii.

  Am intrebat si unele cunostinte si mi-au recomandat olx si http://urgentimob.ro

  Voi ce parere aveti de acestea? Stiti alte site-uri?

  Va multumesc.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *