Unde plecăm de Paşte: de la Paralela 45 până în Israel

0-0-Paralela_45_Israel_circuit_cana_galilei_6Turiştii români aleg, de obicei, în perioada Sfintelor Sărbători de Paşte, ţările cu tradiţii creştin ortodoxe. Pe lângă sejururi, în acest an românii aleg din ce în ce mai multe circuite.

Paralela 45 propune un circuit în Grecia, cu plecare pe 10 aprilie. Serviciile includ 7 nopţi cazare cu mic dejun continental sau bufet inclus la hoteluri categoria “Turist” (echivalent 2* sup./3*), după cum urmează: 1 noapte Sidirokastron, 2 nopţi Kalambaka, 3 nopţi Atena, 1 noapte Paralia – Katerini; gustare tradiţională de Înviere & dejun Pascal; transport autocar – standard internaţional (a/c); excursii conform programului; ghid grec la Akropolis; însoţitor român de grup (Tour Leader). Preţul porneşte de la 375 de euro de persoană.

Fireşte, dacă vorbim de Paşte, nu putem ocoli Ţara Sfântă, Israelul, destinaţie deja favorită pentru români. Paralela 45 vă propune 7 zile/6 nopţi în Israel, în perioada 7-13 aprilie, cu bonus o noapte de cazare în Bethleem. Itinerariul cuprinde Tel Aviv, Haifa, Tiberias, Muntele Tabor, Nazareth, Tabgha, Capernaum, Jerihon, Ierusalim, Bethleem şi Lud. Participarea la Sfânta Liturghie de Paşte de la miezul nopţii va fi asigurată la Biserica Românească din Ierusalim. Preţul unui pachet turistic porneşte de la 599 de euro, iar transportul este asigurat cu El Al, compania naţională aeriană a Israelului.0-0-Israel30_1

Una dintre destinaţiile externe ale românilor de Paşte a devenit Bulgaria. În oferta Paralela 45 sunt hoteluri de 3, 4 şi 5 stele, aşa cum doresc românii în ţara vecină, din staţiuni precum Albena, Balchik, Duni, Nisipurile de Aur, Obzor şi Sf. Constantin şi Elena. Preţurile variază între 40 şi 100 de euro de persoană per cameră, pe noapte, în funcţie de numărul de stele al hotelului.

Mulţi români preferă să petreacă sărbătorile de Paşte în propria ţară. Ofertele „Paşte 2015 în România” sunt foarte variate, şi includ staţiuni montane (Poiana Braşov, Păltiniş, Predeal, Sinaia, Vatra Dornei), staţiuni balneare (Băile Felix, Băile Tuşnad, Călimăneşti Căciulata), oraşe (Braşov, Sibiu), litoralul Mării Negre (Mamaia), zone de turism rural (Gura Humorului, Apuseni, Bran, Voroneţ) dar şi Delta Dunării (Chilia Veche). Cazarea este asigurată în hoteluri de 3 şi 4 stele.

Amatorii de vreme ceva mai caldă pot alege sejururi operate cu curse charter în Turcia, mai precis în Antalya şi Bodrum. Aici vorbim de hoteluri de 3, 4 şi 5 stele, cu servicii all inclusive sau ultra all inclusive.  Transportul este asigurat cu compania Pegasus Airlines, respectiv cu TAROM.

0-0-Poiana_Brasov_2_1Românii care sărbătoresc Paştele în România alocă un buget de 100-150 euro de persoană în staţiunile montane mai ales, la pensiuni sau hoteluri cu mese festive incluse. Cei amatori de litoral aleg Bulgaria sau Turcia, optând pentru serviciile all inclusive. Tarifele pentru aceste destinaţii pornesc de la 82 euro de persoană pentru trei nopţi de cazare. Anul trecut mulţi romani au ales să petreacă sărbătorile pascale în Cipru, dar şi în pelerinaje în Israel. Ne aşteptăm ca numărul acestora să crească anul acesta cu peste 30%. Bugetul mediu alocat pentru aceste vacanţe începe de la 395 euro de persoană”, a explicat Daniela Dumitrică, Director Marketing Paralela 45.

România, Bulgaria şi Turcia rămân şi anul acesta destinaţiile preferate de români pentru sărbătorile pascale. Începând cu 2014, Paştele în Cipru şi Israel au început să prezinte interes pentru turiştii români, iar anul acesta este vizată o creştere de peste 30% în numărul turiştilor, conform datelor Paralela 45.0-0-1___Barcelona_Google

Alte destinaţii solicitate de Paşte sunt oraşe europene precum Lisabona, Roma, Barcelona şi regiuni precum Halkidiki în Grecia şi Sicilia în Italia.

În încheiere, vă mai spun că Paralela 45 pregăteşte încă o ofertă aniversară: în perioada sărbătorilor de Paşte, între 1 şi 15 aprilie, vă oferă reduceri substanţiale pentru pachetele turistice pe care doriţi să le achiziţionaţi pentru sezonul estival, sub deviza „Târgul de Paşte”.

header-PasteF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *