flydubai a debutat la Târgul de Turism al României

flydubai, cea mai dinamică companie aeriană din Dubai, a debutat la Târgul de Turism al României, ediţia primăvară 2013. Cu aceasta ocazie a prezentat atât destinaţiile unde operează cât şi serviciile speciale pe care le oferă. Standul flydubai a fost asaltat de către vizitatori, dovadă a popularităţii de care se bucură compania.

Înfiinţată de trei ani și jumătate, flydubai a fost desemnată drept compania aeriană cu cea mai rapidă creștere la nivel mondial și a doua ca mărime care operează pe Aeroportul Internațional Dubai. Anul acesta, compania aeriană a participat la unul dintre cele mai mari târguri de turism din România, având oportunitatea să prezinte atât publicului larg, cât şi agenţiilor de turism produsul său caracterizat prin seviciile la bord excelente, zboruri directe şi competitive din Bucureşti către Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Excelenţa Sa Yacub Yousif Alhosani, Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la Bucureşti, şi-a exprimat bucuria pentru participarea companiei aeriene flydubai la Târgul de Turismal României, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniu și a mulțumit responsabililor acestui târg pentru buna organizare. Cu acest prilej, Ambasadorul a invitat prietenii români să călătorească în Dubai pentru a descoperi atracţiile naturale, culturale şi de patrimoniu național, arhitectura şi plajele frumoase. „Este o ocazie de a observa evoluția orașului de-a lungul anilor și de a admira obiectivele turistice din Dubai, astfel că orice turist sau investitor găsește tot ceea ce doreşte, pentru că Emiratele Arabe Unite ştiu cum să ureze Bun venit!”

Ghaith Al Ghaith, Directorul General al companiei flydubai, a declarat: “Suntem încântați să participăm la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României și  folosim acest prilej pentru a pune în evidență rețeaua, flota şi serviciile noastre, în faţa specialiştilor din turism şi transport aerian, prezenti la târg.”

flydubai şi-a inagurat operarea pe Aeroportul Internațional Henri Coandă pe data de 1 octombrie 2012 şi a înregistrat rezultate excelente pe ruta Bucureşti – Dubai.

În decursul celor cinci luni, compania aeriană a contribuit la creșterea traficului de pasageri între România și Emiratele Arabe Unite, majorând cota de piață cu 44% de când și-a început operarea pe Bucureşti. Lansarea zborurilor spre București denotă angajamentul companiei flydubai de a-şi extinde operarea dinspre Orientul Mijlociu către noi destinații care nu au avut zboruri directe spre Emiratele Arabe Unite.

Odată cu începerea acestei operări, zborurile flydubai au oferit pasagerilor din România o legătură convenabilă către Dubai şi mai departe, conexiuni spre oricare dintre destinațiile companiei ce acoperă peste 50 de orașe din Orientul Mijlociu, Africa, Oceanul Indian şi Asia. Destinații exotice cum sunt insulele Sri Lanka şi Maldive au atras deja turişti români doritori să petreacă o vacanţă la soare.

Flota flydubai

Flota companiei flydubai este formată din 28 de aeronave noi Boeing 737-800 – unul dintre cele mai sigure și fiabile avioane din zilele noastre. Restul din comanda iniţială de 50 de avioane, lansată în iulie 2008, va fi livrat în anul 2016.

Experiența pasagerilor

flydubai oferă accesibilitate fără a face rabat de la calitate. Inovația și valoarea reprezintă două caracteristici cheie care au poziţionat compania în mod aparte astfel că în ultimii trei ani şi-a menținut standardul serviciilor şi eficienţa operării, păstrând tarife accesibile.

flydubai a stabilit standarde noi de divertisment la bord, fiind prima companie aeriană din lume care a introdus filme HD. Pasagerii pot alege din programul de peste 900 de ore cele mai bune 225 filme Hollywood, 200 programe TV și 370 albume muzicale, în schimbul unei mici taxe suplimentare.

Detalii de zbor

flydubai operează trei curse pe săptămână în zilele de luni, miercuri și duminică. FZ798 este planificat să decoleze de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă la ora 13.35 şi aterizează în Dubai la 20.15 ora locală. La retur, FZ797 decolează de pe Terminalul 2 al Aeroportului Internațional Dubai la ora 09.20 şi aterizează la București la ora 12.15 ora locală. Tarifele dus-întors încep de la 440 euro / persoană.

flydubai are o filozofie simplă: clienții plătesc doar pentru serviciile pe care doresc să le primească. Tarifele includ toate taxele, un bagaj de mână de până la 7kg şi un laptop sau o geantă de mână, în afara bagajului de cală de 20 kg. Pentru un scaun cu mai mult spațiu se plătește o taxă suplimentară de 21 euro. La bord, pasagerii pot alege dintr-o diversitate de servicii opționale, inclusiv pachete de divertisment, meniuri variate de snackuri şi băuturi răcoritoare, precum și articole duty free.

Biletele pentru zborurile între București şi Dubai pot fi cumpărate de pe website-ul flydubai (www.flydubai.com), prin intermediul distribuitorului (+4031 403 50 44/45) sau agenției de turism partenere. flydubai facilitează obținerea vizei pentru turiştii care doresc să călătorească în Dubai. Detalii despre serviciile de închiriere de mașini ale companiei sunt disponibile, de asemenea, pe website.

Înființată în martie 2008, flydubai este compania aeriană cu cea mai mare creștere din lume. De când a început să opereze în iulie 2009, compania a înființat o rețea de rute operațională cu mai mult de 50 destinații de-a lungul Orientului Mijlociu, Africa, subcontinentul indian, Asia și Europa Centrală şi de Est şi şi-a construit o flotă de 28 avioane. Patronată de Guvernul din Dubai, transportatorul aerian sprijină sectoarele comerciale şi de turism ale orașului prin servirea tuturor călătorilor și oferirea unor legături aeriene accesibile spre o varietate de destinații. Compania aeriană este dedicată serviciilor calitative şi călătoriilor confortabile, scăzând costurile prin optimizarea eficienței operaționale şi oferind călătorilor mai multe opțiuni. Flydubai Cargo și-a început serviciile de operare la 1 ianuarie 2012 şi operează atât în rețeaua pasagerilor flydubai, cât şi la stații din afara rețelei.

Pentru mai multe informații privind serviciile flydubai, vă rugăm să vizitați flydubai.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *