Câteva detalii de care să ţineţi cont înainte de a cumpăra o casă nouă

Vi s-a întâmplat să călătoriţi şi să vă îndrăgostiţi de anumite oraşe? Cu istoria lor, cultura lor, nenumăratele variante de divertisment, etc. Acest lucru li se întâmplă mai ales celor care locuiesc în localităţi mai mici şi vizitează oraşe mai mari. Desigur, situaţia poate fi şi reciprocă: oraşele micuţe au farmecul lor, pot fi o soluţie ideală pentru cei care vor să scape de aglomeraţie.

Dar să luăm prima categorie de oameni, care vizitează un oraş mare, cum este Bucureşti, de exemplu, se îndrăgostesc de el şi vor să locuiască acolo permanent. Următorul pas este să caute locuri de muncă, iar după ce au obţinut postul, evident, caută în anunţuri imobiliare o locuinţă, cu chirie pentru început.

Dacă totul merge bine, avansează în carieră şi îşi permit să facă un credit pentru a-şi cumpăra o casă. Cu harta Bucureşti în faţă, ar fi bine să se ia în considerare facilităţile oferite de zone, distanţa până la serviciu, etc. În cazul în care cumpărătorul nu are cunoştinţe în domeniu, ar fi bine să apeleze la serviciile unui inginer constructor, care să verifice structura locuinţei, veridicitatea informaţiilor date de vânzător şi dacă vor trebui făcute reparaţii.

Vouă ce oraşe pe care le-aţi vizitat v-au plăcut? Aţi fi dispuşi să faceţi anumite sacrificii pentru a vă muta acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *