Complexul Cormoran, Uzlina, Delta Dunării (România – o fotografie şi o poveste / 38)

Complexul Cormoran din Uzlina. Foto: Traian BĂDULESCU

Complexul Cormoran, situat in Uzlina (Delta Dunarii) a debutat ca o afacere de familie, iniata de Cornel Gaina, fost presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) si mare iubitor al Deltei Dunarii, si s-a dezvoltat într-o societate pe actiuni, odata cu extinderea facilitatilor.
In 1985 Mihaela si Cornel Gaina au cumparat o mica suprafata de teren si o casa pescareasca in inima Deltei, in localitatea Uzlina, pe bratul Sf. Gheorghe. Satul Uzlina se afla pe o insula de 7 km lungime si intre 1-3 km latime. Aceasta casa pescareasca a fost folosita cativa ani, dar s-a dovedit insuficienta pentru rude si prieteni. Astfel ca in 1995 era data in folosinta pensiunea Cormoran, iar in 2000, hotelul de 3 stele cu acelasi nume.
„Initial, am venit in aceste locuri ca pescari si iubitori ai naturii. Am încercat sa construim tot ceea ce vedeti imprejur respectând traditiile comunitatii locale si mediul inconjurator. Speram sa va simtiti bine la noi si sa indragiti aceasta zona unica, sa luati cu dvs o parte din frumusetea locurilor si s-o impartasiti tuturor. ” – Cornel, Mihaela si Ioana Gaina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *